• dzis
    1.2k
    Ovo je dinamo.. Steta jedino za prvih 60 sekundi. Za sve ostalo kapa dolje deckima
  • Salva
    2.9k
    Svaki put kad trepnem stvori mi se slika one naše kontre i proklete stative kod rezultata 7:8.
  • Fićo1986
    1.1k
    Tko je bio na tekmi,a teski je dinamovac, jebeno ne moze rec da nije osjetio brutalnu mješavinu emocija od ulaska u dvoranu do izlaska...jel se moze tetovirat volim te dinamo na srce s unutarnje strane,ima koji doktor da radi to?

Vučetić Mislav! :srce:
  • dzg7
    435
    Kak je išao tekst one pjesme kaj se pjevala odmah na početku drugom pol?
  • Fićo1986
    1.1k

Cijeli svoj zivot bio sam uz tebe
    Na ovom svijetu sad vise nema me
    Ali u dimu dok baklje gore sve
    Sa svojom bracom pjevam za tebe

Nikad ne umiru u nasem sjecanju
    Pjesma nek ori se i baklje gore sve
    Mislave
  • Keyser Soze
    16k

Posebna emocija je bila u Ciboni.
  • Kepec
    7.2k
    Čak i nakon finala u krcatoj Ciboni nisam osjetio emociju kao danas.
    Gubimo 6 razlike, zabijamo za 6:1!!! a u dvorani ludnica kao da smo u zadnjim sekundama dali gol za pobjedu.
    Vidjelo se na dečkima da žele, da mogu, ali očito danas nije bio taj dan.
    Nakon tekme u dvorani Boem u duši, Heroj ulice, Otpor sistemu... Ovo su tekme gdje se osjeti Dinamovština.
    Dinamov tjedan tek je počeo, sutra plava bajka na Maksimiru, u petak opet futsal u Ciboni, u nedjelju Maksimir.
    Volim te Dinamo
  • Zambatine škude
    3.6k
    Mrtav sam. Doslovno su nas dva centimetra (Novakov udarac) dijelili od najvećeg preokreta u povijesti futsala
  • obelix
    123
    Ovo je Dinamo...emocije na n-tu. Jako neobična tekma. nisam nikad, ni na terminu, dozivio 0:4 u takvoj fazi.

A gol za 1:6 kaos, kao i svaki nas. Svaki primljeni gol - muk.

Da je Nole zabio za 8:8, to bi mi bio u top 5 golova Dinama ikad...

Na kraju mnogima u dvorani i suze. Steta, sanse su nam teoretske, ali sutra svi u cibonu
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    Ni jutro nakon ne mogu doći sebi, šteta za Novakov lob i stativu, šteta i za promašen deveterac na 8:5. Ne mogu nažalost pretjerano žaliti za zadnje dvije minute, mi smo utakmicu izgubili u prve četiri minute, pa doslovno smo im dali četiri gola, dva koja je Pavlić doslovno poklonio i dva iz kornera s amaterskim reakcijama. Povratak je ionako bio u rangu znanstvene fantastike. Šteta za Ligu prvaka, imam osjećaj da se olako ispustila prilika, a moglo se potući u drugoj skupini uz neko domaćinstvo na proljeće.

Ali ono jučer, od reakcija publike na gol dok gubiš 6:0, pa divljanje na 7:3 jer ih ""imamo sad", pa onda kaos na 8:6 i dvorana na nogama. Kaj da kažem, ne kužiš ti to ako nisi dio ove priče. Treba se nadati da će se Lubawi okrenuti sreća od jučer i da će ovi švedski amateri na neko ludilo uzeti bod pa napuniti dvoranu do kraja još jednom.
  • Blue Austrian
    337
    Davno nisam bio toliko tuzan zbog Futsala.
    Velika Steta, ali sljedece godine cemo dobiti novu Priliku, i to opet kao Prvaci!
  • plav5
    40
    Teško je bilo na kraju ne zaplakati...koliko mala razlika od potpune euforije za skoro 8:8 pa do 7:9...tako blizu a tako daleko...dečkima naklon do neba...nikom nije bilo teže nego njima, zato skupit glave i osvojit prvenstvo i kup i dogodine ponovno u ligu prvaka..iskusniji i pametniji..
  • Mrvica
    4.1k
    Stvarno šteta što nije bio epski preokret! Na iglama do zadnje sekunde.. Dečki glavu gore, niste zaslužili biti tužni jer ste ostavili srce na terenu i takve stvarni ne prolaze nezapaženo. Futsal Dinamo je definitivno najljepša priča i nešto jako jako pozitivno u svemu ovome! Glave gore, samo rad, rad i rad kao i do sad! Pokazali ste kako je klub koji je u očima drugih bio osuđen na propast od samog starta postigao to što je postigao. Rad kluba, rezultati, trofeji, navijačka baza ma sve!! :strong:
  • EastsideZg
    228
    U petak ocekujem ispunjeniju dvoranu nego sto je bila jucer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet