• Peškaman
    5k
    Je li opet lajanje na mjesec ili su kritike opravdane :grin:
  • Crusades1986
    13.5k
    nisam uspoređivao uspjehe, samo pobijam konstataciju da je Dinamova škola osnovana dolaskom romea jozaka (čitaj zdravka mamića) u Dinamo.

A kakve točno veze Romeo Jozak ima sa Lukom Modrićem pa i Joškom Gvardiolom?

Jedan je iz kluba otišao 2008., a drugi je u klub došao debelo nakon odlaska Romea Jozaka iz kluba.
  • The Undertaker
    5.9k
    Kadar koji osvoji 7 bodova u 4 utakmica LP pri tomu nadigravši i Monaco i Salzburg i Slovan nije nekvalitetan.
  • sebenico
    860

Pa gdje sam napisao da je ''osnovana dolaskom romea jozaka'', napisao sam da je postala svjetski poznata i to je činjenica.

Gvardiol - intervju za SN od 01.12.2023.
    ''U Dinamu sam bio 12 godina, odrastao sam i bio dio najboljeg kluba u Hrvatskoj i ako mene pitate, volio bih se jednog dana tamo vratiti živjeti.'' - imajući u vidu da je napustio klub u lipnju 2021., to bi značilo da je od 2009. bio vezan za dinamo
    Za Modrića - prema podaci TM-a Jozak je prvi put došao u Dinamo kao asistent Lončareviću 2001, pa ponovno 2004 i u sezoni 07/08 postao academy menager
  • brile86
    49
    Nije nekvalitetan ali je nemotiviran i neozbiljan. Knock out faza lige prvaka nam ne znači ništa bez osvajanja HNL-a a neće nam se nužno sve posložiti kao kraj prošle sezone.
  • SAS1987
    15k
    Da si pogledao/la neki njegov intervju možeš se uvjeriti koja čovjek posjeduje znanja i širinu pogleda.sebenico

Pogotovo kad u podcastu filozofira da Ćorić, Halilović itd usprkos talentu nisu uspjeli jer su imali "prirođenu karakternu crtu koja se ne može promijeniti" :lol:
  • sebenico
    860

Kadar koji od Bayerna (bez obzira na veličinu kluba) primi 9 komada, pa od Slavena 4 komada pa od Osijeka 4 komada, pa protiv Gorice jedna izvuče neriješeno pa protiv Istre jedna izvuče neriješeno pa izgubi od Hajduka na Maksimiru pa ne postoji na terenu protiv Rijeke na Maksimiru je nekvalitetan.
    Priče o nemotiviranosti i neozbiljnosti su floskule. U ovoj ekipi Dinama dva igrača će imati priliku zaigrati u jačim klubovima i ligama. Kako su to onda ostali nemotivirani? Ja svaki dan dolazim na posao. Iskreno, nekad mi se i ne radi, ali uvijek odradim svoje i nisam se nikada žalio na nemotiviranost.
  • Crusades1986
    13.5k
    Svjetski poznata akademija, a njezin glavni kreator u ministarstvu sporta SA kojoj sport služi za peglanje imidža države.

Vrli nove svijete!
  • Captain America
    18.2k
    nadigravši i MonacoThe Undertaker

Do kad će se povlačiti teza da smo nadigrali Monaco?

IMG-20241124-122237.jpg

SalzburgThe Undertaker

Svaka čast na toj pobjedi, ali Salzburg je momčad koja je 5. u austrijskoj ligi i koju je Sturm isprašio s petardom. Ne treba od te pobjede raditi Chelsea ili Atalantu.

SlovanThe Undertaker

Radi se o momčadi u kojoj je Tola kapetan. Isti taj Tola nije mogao doći do prvih 15 igrača u Dinamu.

Bjelica konstantno ponavlja da je HNL najvažniji. U HNLu moramo igrati napadački u svih 36 utakmica jer imamo obavezu osvajanja 3 boda za razliku od Lige prvaka i tu dolaze do izražaja svi limiti ove momčadi.
  • sebenico
    860

To su tekme u kojima smo ''nadigrali'' protivnike, a kako tek izgledaju grafikoni protiv onih koje nismo
  • CastAway1986
    1.7k
    Zsolt Nagy bio odličan protiv BiH u Ligi nacija a i ostale utakmice odigrao solidno, možda malo prestar za moj ukus al s obzirom na igrače moje trenutno imamo u klubu bio bi upgrade..Te slobodne koje su već neki period bez kluba radije nebi dovodio..
  • The Undertaker
    5.9k
    Elementarna logika kaže da kvalitetan igrač može igrati loše a nekvalitetan ne može igrati dobro, pogotovo u kontinuitetu.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Jedva čekam zaključivanje ovo teme...nešto slično kao sa Menalom i Denijem Jurićem :lol: :lol:
  • Promatrač
    3
    Za Modrića - prema podaci TM-a Jozak je prvi put došao u Dinamo kao asistent Lončareviću 2001, pa ponovno 2004 i u sezoni 07/08 postao academy menagersebenico

Oprostite što ovako naprasno upadam, ali upravo si sam sebe pobio. Dakle, Jozak nema apsolutno nikakve veze s Modrićem.
    Škola je prije 15 godina izbacivala igrače za prodaju jer je prva ekipa imala luksuz istrpjeti 2 mlada igrača na terenu budući da konkurencija u ligi nije postojala.
    To je bila odlična stvar za privatne račune par pojedinaca na čelu kluba, ali ne i za rezultate na europskoj sceni.

Sve to nararavno ne amnestira današnji sportski sektor, kojem nitko nije kriv što nisu uspjeli do danas dogovoriti feeder club, a isto tako im nitko drugi nije kriv za to što se realno nismo pojačali na ljeto.
  • Crusades1986
    13.5k
    Kolko se sječam, Jozak se najviše kur*io sa generacijom 08' gdje su između inih bili i Moro, Brekalo, mlađi Lovren, Sosa i ostali koji su osvojili onaj Premiercup ili kak se već zvalo.

A sad sami procijenite kakve su karijere napravili i kolko su doprinjeli uspjesima Dinama i reprezentacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.