• mali M
    7.9k
    ma dobro, ja sam već navikao na ove skeptike koji žive na propitivanju.. nekako na takvu ekipu gledam da je sirota istraumatizirana desetljećima pa sada moraju nać nekog neprijatelja jer ako nije sve savršeno (kako oni zamišljaju), onda se mora malo žaliti i njurgati...
  • Paggini
    55.5k
    dolaskom Bobana dosao je covjek koji zna posao i koji ima odrijesene ruke, nema sanse da IO i dalje glasa za poslove preko 3 milje euraOlmic

Pa tvoj argument je bio o poslovima, ne o covjeku. Ako su dali povjerenje Maricu, nece mu se mijesati u posao, jel.
  • marcio amoroso
    43k

Pa gle, čovjek postavlja opravdano pitanje. Ne vidim to kao njurganje ili kao nešto loše. Ne treba se ni na sve zabijati glava u pijesak.
  • Olmic
    4.9k
    problem je sto im je Maric prodao 5 puta pricu kako je netko dobar ili ne? Ili kako je dobro dati Kangi bonus 3000 eura po golu ili mmae ugovor od 700,800 tisuca.
  • serbus
    5.1k
    Meni je sve ok samo mi malo smeta to igranje sa postocima da skoro svakom dajemo 15%,40% iduće prodaje.
    To bi trebala biti iznimka a ne pravilo.
  • deda
    37.8k
    A zašto to onda tražimo kod prodaje?
  • Jurki
    18.1k
    moze i tak, samo onda Valincic nebi bil 1,3 mil eura nego 2... jbg
  • serbus
    5.1k

Zato što mi to imamo kod top talenata koji su se većinom dokazali kroz repku i klub, ne vidim kad prodajemo Kangu recimo da smo to imali.

Mi sad za igrača Istre dajemo postotak a to nekako postaje pravilo i to mi se baš ne sviđa.
  • jakov1
    714
    Bome imas stroge kriterije ako ljudi nemaju pojma o nogometu zato sto ikona poput Bobana radi posao puno bolje od njih.
  • mali M
    7.9k
    a nemoj se ljutiti, kako je opravdano? da ga zanima dal je posao Dabca isključivo naslikavanje? i još je započeo rečenicu sa "živo me zanima".. sigurno je imao dobronamjeran komentar, sve upućuje na to.. uglavnom ne volim one koji sada traže dlaku u jajetu ili se vraća na "13 klimavaca glavom" i slično... to ništa nije opravdano pitanje, nego čisto njurganje...

mislim da nisam nikad bio u većem miru oko priprema i transfera za novu sezonu i baš mi sad ne pada na pamet "a koja je uopće funkcija Zrinka Prekoplotića u Dinamu".. To mi je baš onako, idem malo njurgati jer je sezona kiselih krastavaca..

samo mi malo smeta to igranje sa postocima da skoro svakom dajemo 15%,40% iduće prodaje.serbus

a buraz pa mi tražimo istu stvar! i sad ne dopeljavamo starčeke nego 19 i 20 godišnjake. Ako Boban želi od nas napraviti RB onda je jasno da moramo pristajati na postotke, ali to znači da računamo i na velike transfere.. nemremo i ovce i novce..
  • Izet Hajrović
    5.6k
    @Olmic na temelju čega je IO trebao stopirati neke Marićeve transfere? Stopirali su Sučića u Como. Vrati se godinu dana unatrag pa nam objasni zašto tada nisi pisao da su Mmaee i Cordoba teletabisi i da ih ne treba dovoditi? I Mmaee i Kanga iza sebe imaju CV, ne vidim razlog zašto bi IO stopirao konkretno ta 2 transfera.
  • Jurki
    18.1k

Kad se neke robe zelis rijesiti, tu robu prodajes po diskontnoj cijeni, da ti vise ne stvara gubitke.
    Kad na nekoj robi zelis zaraditi, onda postavljas maksimalno mogucu cijenu.
    Tak je bilo i u slucaju Kange kojega si htel maknuti sa platnog spiska.
    Edit: da se danas pojavi kupac za Bockaja i nudi milju, ti bi trazio i postotak od buduce prodaje?
    A nemres se tog Bockaja nikak rijesiti.
  • marcio amoroso
    43k

Čovjek je pitao zašto su 13 ljudi iz IO-a odobrili sve transfere Marića. To nema ništa sa njurganjem i opravdano je pitanje.

Te fore sa slikanjem uopće ne komentiram i za djecu su mi.
  • serbus
    5.1k

Jasno je to meni. Samo mislim da igrači koji nisu odigrali derbi, a kamoli tekmu ligu prvaka iz klubova sredine tablice HNL nemaju kaj tražiti od dinama i postotke. Dali smo fer ponudu skoro 1,5m eura ako nećeš nemoraš prodaj bolje.
  • Paggini
    55.5k

Zagovarao sam tu politiku kroz par postova unazad zadnje dvije godine i to upravo zato što nam je dosta poslova propalo jer je bilo, hipotetski, "ili 2 milijuna odmah ili 1 milijun i 20%", a nama je 2 milijuna bilo previse, a postotak nismo htjeli dati. Neće svi ovi transferi sada biti uspjesni, a rizik ide na klub koji nam prodaje igrača, a sebi smanjujemo potencijalni gubitak ako ne uspije igrač.

problem je sto im je Maric prodao 5 puta pricu kako je netko dobar ili ne? Ili kako je dobro dati Kangi bonus 3000 eura po golu ili mmae ugovor od 700,800 tisuca.Olmic

Pa kažem, IO je tu da vidi jel posao financijski dobar ili ne za Dinamo, odnosno možemo li platiti 1.7m za Kangu i dati mu toliku plaću. Slično i za prodaje. Ako oni krenu ulaziti u kvalitete igraca, kao sto sam rekao, imat ces PU Bobana i 4, 5 SDova u IO koji odlucuju jel oni misle da je neki igrac dobar ili ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.