• Crni86
    9.5k
    I sad ce isti ti ljudi pljuvat po njemu makar ne znaju tko je i da je vec godinu dana u dinamu.

Isti ti nece dva puta razmisliti da ce zvone biti glava ali da treba neku desnu ruku sto je i dobio u Dabcu.
  • fakin
    369
    gledam profil: https://www.transfermarkt.com/dario-dabac/profil/trainer/60935

do sad je bio sportski direktor u istri i šibeniku. jesu li oni normalni? sad će mnogi reći ali to će ionako boban voditi. ako će boban voditi onda nam ne treba funkcija i plaća sportskom direktoru.

da istra i šibenik. možete vi reći ja stalno pljujem, što nije istina, samo kritiziram kad je potrebno, ali bokte da nam netko tko je bio u istri i šibeniku bude sportski direktor?
  • Doktor Kunić
    4.6k
    samo nemoj sad skakat u savu, izdrži!
  • miro
    6.3k
    Ovo je baš čudna odluka, ne znam uopće što reći
  • ElDorado
    3.1k
    Jeote tocno sam znao ko bu se prvi javil
  • fakin
    369
    skaut je skoro godinu i pol u klubu. i koje vrhunske igrače je otkrio u zadnjih godinu i pol?
  • austrijanac
    6.4k
    Očekivano, mislio sam da će bit tipa Vlaović, no eto, ipak iznutra neko.

Vi koji ste očekivali nešto drugo nakon Bobana, cijepljeni ste od realnosti.
  • Crusades
    15.9k
    Njega nitko nije ni spomenuo do sad :grin:
  • Jay
    1.1k

Ajde brate ugasi se više, iskačeš kao predizborna reklama.
    Svi smo u šoku, nije nitko skočio od sreće na vijest.
    Pričekajmo barem eto jedan prijelazni rok pa ćemo vidjeti što može.
  • ArtVandelay
    67
    Trebalo im je 3 mjeseca da zaposle lika koji sjedi kraj njih u uredu.
  • Dudu9
    1.6k
    Bolje da nemamo SD jer ovo reda radi, ispada uhljebljivanje
  • DiddyGuela
    3.2k
    O jebemu.

Gdje je sad onaj koji je najavio strajk glađu? :rofl:
  • Crni86
    9.5k
    Bolje je nekad ne citat zonu nego citat kako neki skvice kao da su im oni dani u mjesecu. Ili jos bolje kad se procitaju izjave o uhljebljivanju i izmisljanju pozicija.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Ima vec iskustva kao SD ali je jos relativno mlad. Jasno je bilo da ce bit neko "slabije" ime kao produzena ruka Bobanu. Podrzavam da je to domace ime. A od tih domacih mi se takoder cini solidnom opcijom. Nisam ga uopce imao u planu. Ali od mene plus za to.
  • Ivdzo11
    6k
    Dabac će realno biti Bobanova desna ruka, jer jasno je da će Boban biti taj koji će slagati kompletnu nogometnu strukturu Dinama, te da će njegova biti odlučujuća kod svakog ulaznog i izlaznog transfera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.