• Hebimir Strašni
    64
    U kukuruz kud Vlaović za pomoćnika :joke: :cool: :joke: od ovih koji su bilu na zadnjoj listi mislim da smo uboli najboljeg. Macia :up:
  • kajjaznam
    127
    vjv zbog jezične barijere. Trebat će mu prevodit sve naše bisere
  • NitkoBitan
    24.8k
    U kukuruz kud Vlaović za pomoćnikaHebimir Strašni

Pitanje stoji. Gdje je nasao Vlaovica? Imaju li kakvih veza od prije i je li Vlaovic uopce kompetentan?

Ali sama ideja da imas pomocnika koji poznaje klub, ligu i okruzenja je dobra.
  • Omake
    6.9k
    Ja se nadam, da još ima ulja u svići. Pogodio je s Davidom Villom i Silvom u Valenciji, sa Maguierom u Liecesteru, naći će se nešto i za nas. Ne mora biti Cuardrado, neka bude 3 puta lošiji igrač, dobro će nam doći. Inače je kupio i Badelja i Benkovića.
  • Hebimir Strašni
    64
    Ma sve je jasno ja sam samo htio prvi počet pljuvanje po Vlaoviću :smile: (kad počne da budem prvi :razz: )
  • rioda
    7.8k
    Pitanje stoji. Gdje je nasao Vlaovica? Imaju li kakvih veza od prije i je li Vlaovic uopce kompetentan?NitkoBitan

Svi pišu da se on i Vlaović znaju od prije iz Valencije, i da je Vlaović sudjelovao u njegovom dovođenju u Dinamo
  • ElDorado
    2.8k
    Sad će glavna tema portala biti sudski procesi

Meni je Vlaović top izbor mislim da on može bit naša budućnost
  • emilperska
    9.3k
    Sad će glavna tema portala biti sudski procesiElDorado

I neka budu!

Trebalo bi nas sve zanimat zasto je sa zadnja 2 kluba na sudu bio. U pitanju je viši interes. 1 proces je "dobio" radi nedostatka dokaza, o drugome se ne zna. Da li su procesi bili radi otpremnina, naknada šteta, sukoba interesa itd. O kojim igračima se radilo..

Čist račun, duga ljubav kak se veli..
  • DiddyGuela
    3.1k
    Nadao sam se spanjolcu ili portugalcu tako da sam za pocetak umjereno optimistican u vezi izbora Macije. Vrijeme ce pokazati...
  • Peškaman
    6.5k
    Smatram da je dobar potez da je domaći čovjek uz njega, pogotovo ako je pratio HNL zadnjih godina i ako je upoznat s ligom.
    Nadam se da je Vlaović upravo to.
  • Enco
    165
    Ja sam suzdrzan za sada , cijeniti ću ga po djelima.
    Želim mu sreću
  • don
    12.1k
    mrzim navijače Dinama, odnosno facebook navijače. Jebali ih stranci više, daBog da na svakoj funkciji u klubu stranac bia, samo zbog njih.

Eduardo sritno, teško da smo mogli nać bolje rješenje.
  • ElDorado
    2.8k
    Koliko sam shvatio Spezia je dobila nove vlasnike Amerikance i spičko se s njima oko nekih igrača
  • Jurki
    16.5k
    siguran sam da u Dinamu ima jos baruta.
    Prezivjeli smo godine i godine rezultatskih suša, prezivjet cemo i ovu jednu sušnu godinu.
    Dolaze rate od transfera, uefini milijuni tek trebaju doci, prodan je Sucic, Baturina vjerojatno odlazi i tu se bu namaknula neka para.
    Igrali bumo konf ligu, i tu bumo neki euro zaradili.

Pred novim SD-om je veliki, ogroman posel.. ciscenje svlacionice, rjesavanje visokih ugovora Riste, Petka, Zagija, Mmaeea, Bockaja itd.. i tu se moze puno usparati.

Vratit cemo se na stare staze..
  • Noel
    10k
    Net.hr javlja da je novi sportski direktor Branko Ivanković.

https://net.hr/sport/nogomet/branko-ivankovic-novi-sportski-direktor-dinama-52b1025a-13d6-11f0-8a15-ee0b203e749c

Ova večer ima sve. Zona gori! :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.