• BBB Mataa998
    2.2k

Ok opet nemas konkretan odgovor pa lupas gluposti
  • Chempers
    502
    Ovo mi liči na priču s bombom od napadača, sad kad smo apsolvirali tog Burdissa, napisali 5 stranica i bili sretni što nas se povezuje s njim, može doći Branco ili Boromisa. :rofl:
  • Laugreano
    3.7k
    Sada ti i tvoj kompici ispisite 5 stranica kako je sve u kurcu i da ce doci Branco ili Mikic
  • Chempers
    502

Ne znam hoće li doći netko od te dvojice al ako dođe neće ti baš jednostavno biti prezentirati ga kao top kandidata, iako sam siguran da ćeš dati sve od sebe.
  • Sajla
    7.7k
    Budimo realni niti jedan macan sto trenerski sto kao SD ne zeli niti ce doci u ovu sprdacinu i jad od nase lige.Zg123

Livaković; Stanišić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol - Modrić, Kovačić - Kramarić, Baturina, Perišić - Budimir

ovo možda nije postava reprezentacije za večeras, ali 7 od 11 njih je prilično dobar razlog da bi netko mogao pomisliti da dolazi u klub u kojem se može napraviti nešto za pamćenje. a da ne spominjem imena kao Sosa, Majer, Sučić, Jakić, Petković, Oršić, Olmo, Ivanušec itd. koji igraju ili su igrali nedavno u Dinamu.
    možda griješim, ali Terracciano, Dos Santos, Milenković, Ranieri, Biraghi, Bonaventura, Amrabat, Mandragora, Gonzalez, Jović, Kouame meni ne zvuče kao postava pred kojom bi 11 igrača odabranih među ovima gore iz Dinama trebali spustiti gaće. i trener i sportski direktor koji imaju ambiciju za napraviti posao o kojem će se pričati bi itekako prihvatili izazov. oni koji gledaju raditi posao bez stresa i ubrati dobru lovu ni nisu ono što nam treba. novog Modrića, Gvardiola ili Olma prije će stvoriti u Dinamu nego negdje u sredini Serie A ili Bundeslige. takve ljude trebamo.

na temelju čega onda IO donese odluku jel neki posao isplativ ili ne?nemapredaje

na temelju čega bilo koji investitor donese odluku? ljudi investiraju u najrazličitije biznise koji nemaju veze jedni s drugim, ne mora netko biti istovremeno stručnjak za brodogradnju, hotelijerstvo, transport i IT da bi nešto procijenio kao dobro ulaganje. ali onaj tko mu prezentira taj posao mora biti stručan i dobro mu to predstaviti. nije isto, nije jednako, ali je dovoljno slično i s dovođenjem igrača ili trenera. neće SD reći samo "može N.N. za €3 milijuna odštete + 3 god ugovora za €500k/godišnje?" nego će detaljno objasniti kako je došao do odluke da je baš taj igrač po toj cijeni pravi za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.