• Patak
    3k
    Pa vidiš da imamo bez njega problem kod ubacivanja.
  • Common Sense
    809
    Dino Drpić. Puno je radio na terenu, ali i van terena.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Još jednom: Theophile. Najpodcjenjeniji igrač Dinama u 21. stoljeću. Fizički me bole komentari na društvenim mrežama gdje se uz njega uglavnom veže pridjev ''kikser'' čak i nakon toliko godina odličnih igara i profesionalnog odnosa prema dresu i navijačima. Boli i kad se na ovom forumu ljudi žele ''riješiti'' Theophilea samo zato što ima 35 godina ne mareći za činjenicu što je možda i najspremniji igrač Dinama ne samo sada nego i godinama unazad, što pokriva pola terena, što mu nije problem u 90. minuti išprintati i biti krilo i što njega ne pogađaju ozljede koje obaraju gotovo cijelu ekipu koja je mahom mlađa od Thea.

Može on kiksati protiv Celtica u zadnjoj minuti i odnijeti nam drugu fazu lige prvaka ali će svejedno biti legenda bez koje ne bismo došii niti u priliku da igramo utakmicu za drugu fazu LP i bez kojeg bi vrlo moguće ostali i bez poneke titule HNL-a u prošlih par godina. Sjetimo se prošle sezone gdje je bio stup obrane, sjetimo se njega kao stupa obrane za prvog Bjeličinog mandata kada smo nakon dugo vremena ostvarili proljeće u Europi, pogledajmo i ovu godinu u kojoj ipak najviše vjerujemo Theophileu. Uz sve to u ovom drugom mandatu igra za 240 tisuća eura godišnje i jedan je od najslabije plaćenih igrača kluba.

Mene jedino čudi u svemu ovom oko Theophilea da taj čovjek nije veći ljubimac navijača, vjerojatno je razlog tome to što je stoper i naravno utakmica protiv Šahtjora. On zaslužuje puno više dresova sa svojim imenom na leđima navijača i puno veće priznanje. Zaslužuje i kapetansku traku na utakmicama, barem tu i tamo, iako nisam siguran je li uopće dobio ikad tu čast da nosi kapetansku traku Dinama iako su je puno nezaslužniji igrači nosili.
  • ZGBhoy
    1.7k
    je li uopće dobio ikad tu čast da nosi kapetansku trakuMaksim Maksimirski

Nosio je sad protiv Gorice samo mu nitko nije objasnio da ide Crven Bijeli Plavi a ne obrnuto
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Miralem Ibrahimović, Dževad Turković, Slavko Ištvanić, Damir Lesjak, Vjekoslav Škrinjar, Srđan Mlađinić, Dumitru Mitu
  • blubach
    620
    Mene jedino čudi u svemu ovom oko Theophilea da taj čovjek nije veći ljubimac navijača, vjerojatno je razlog tome to što je stoper i naravno utakmica protiv Šahtjora.Maksim Maksimirski

Sanjam....
    Da u 95. min zabije za 1-0 protiv Celtica iz kornera i da nam 10 bodova bude dosta za prolaz dalje u top 24.
    Mislim da bi to, ako ništa, bar omekšalo njegove hejtere i da bi se onda kod većine upisao zlatnim slovima u Dinamove knjige (meni osobno već je).
  • ZrnTSCHeZ
    512
    nosi kapetansku traku DinamaMaksim Maksimirski

Protiv tovara je bil nakon izlaska Rileta i u petak kontra Slavena nakon ozljede Ademija
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.