• Facke
    3.8k
    Zbog cega Coric vise ne igra?
  • immerwieder
    1.4k
    Zrinski dobil licencu za 1.ligu, Šibenik ne, interesantno
  • Kruno
    392
    Zalosno da takav klub uđe u Hnl. Sibenik se treba vratit.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Nevjerojatno koliko je Rudeš loš. Još su najbolje igrali na početku sezone dok im je Prosinečki bio trener.
    U ovom trenutku od moguća 93 boda, oni imaju 7 :rofl:
  • Dzoni
    749
    Rekord za najmanje bodova ikad u HNL-u drzi Varazdin s 8 bodova, s tim da su zadnjih 6 utakmica upisivali svima 3 0 koji su igrali protiv njih, Rudes cak i od njih ima manje bodova
  • Marcinko
    607
    Šego i Marina preskaču sljedeću ligašku utakmicu zbog kartona.
  • Jurki
    12.3k
    Super kaj tog tovarskog cigana Šege nebude.. taj bi se pojebal da nam zabije gol.
  • rioda
    5.1k
    A nije loše ni za Marinu, on je specijalist za ozlijediti nekog
  • don
    6.8k
    dobit ce i Sibenik
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    i ja sam za da Sibenik ude, ali glupo je reci da bi bilo zalosno da jedan klub po prvi put ude u najelitniji rang drzavnog natjecanja, hnl-u treba neko osvjezenje i siguran sam da ce Zrinski biti nezgodan "malim" klubovima poput Istre i Slavena vise nego Rudes za koji su klubovi unaprijed upisivali 3 boda.
  • Kruno
    392
    Ma ja radi njihovog predsjednika koji hoce seliti klub u Zagreb i njegovog ponasanja.
  • Jurki
    12.3k
    nemres bas samo tak preseliti klub u drugi grad. Nije to samo da preselis igrace i najdes nove zaposlenike kluba. Tu je kompletni omladinski pogon kojeg mora imati svaki prvoligas.
    Nije to ko da preselis šator na drugu lokaciju pa nije bitno.
    I tko bi taj klub koji se dotepel u drugi grad uopce pratil..pa nismo u Americi di u NFL-u Ameri presele kompletni klub ko da je kutija šibica.
  • Paggini
    24.1k
    Radije bih u HNLu klub koji ima svoju povijest, navijace i identitet, a ne osobnu igračku ljigavog lokalnog šerifa.
  • rioda
    5.1k
    Taj Komak je ionako nestabilan u glavi, a ima i 74 godine već. Znamo svi kakva je sudbina klubova koji ovise o jednom čovjeku... Pitanje je vremena kad će se klub zatvoriti ili ispasti u zadnju županijsku ligu
  • Jurki
    12.3k
    Taj Komak je ionako nestabilan u glavi, a ima i 74 godine većrioda

Sve slicnosti sa jednim bivsim voždom su slucajne. Taj Komak je za tu osobu mladic.. pa ovo ima 74 godine vec bas i ne znaci nekaj prevec.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.