• mniokl
    283
    Nazovimo ga ispravnim imenom TOVAR!
  • Ludovic IX
    7.4k
    tovaru, aj ne trolaj..
  • Marcinko
    613
    Jakobušić je "sretan" što je dobio otkaz, jer hajduk je, kao što znate, potapajući brod, i odbio je bogatu otpremninu jer poput političara, žele da ga se ljudi po pozitivnom sjećaju (njemu je mišljenje splićana bitnije od vlastitoga bogatstva).Purger

Koju bogatu otpremninu jesi lud ti, istjecao mu je ugovor, znači odrekao se 3,4 plaće.
  • Captain America
    17.9k
    prosle godinejedan u nizu

Ja baš mislim da će biti kao prošle godine. Pokupit će nekog na posudbu poput Chide i odavati dojam fiktivne konkurentnosti s nama.
  • Olmic
    3.7k
    curkovic sa podcasta upu
  • Danko
    1.2k

Stalno zaboravljaš napisati HŽV na kraju posta.
  • Paggini
    24.7k
    Neće Hajduk doživjeti kolaps jer ga nisu doživjeli i u gorim situacijama krajem 2000ih, pa neće ni sada. Jedini kolaps koji će doživjeti je kolaps njihove ideje renesanse i dominacije u HNL-u na krilima čudesnih pojačanja, zilijardu članova, prodanih kvintilijun dresova i slične gluposti.
  • Jurki
    12.4k
    Hajduk će zbog akumuliranog duga ovog ljeta bez Europe bit prisiljen prodati sigura i pukija (za to će možda dobit svega €5-10mil),Purger
    Do prije tjedan dana si tvrdil da ta dva igraca vrijede preko 10 milja eura ako ne i 15.
    Ocito doma dr..s na tovare pa ti nejdu iz glave.

Nama odgovara jak jajduk, a ne slab koji će bit 3. il 4.NKDZ86

Govori u svoje ime. Meni odgovara da su cim losiji.. da se raspadnu i ugase nebi suze pustio.. vec bi se napil od srece.
  • The Undertaker
    5.8k
    Čovjek vas trola.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Hajduk će i iduću sezonu imati dobru ekipu i po mojem mišljenju, konkurentu za naslov. Naravno, ukoliko ostanu i budu zdravi Lučić, Šarlija, Uremović, Melnjak, Sigur, Žaper, Pukštas, Perišić, Livaja... Naravno, morat će i prodavati nešto, ali u ovom trenutku se ne može ništa znati. Uz par dobrih pojačanja (vezni red) i solidnog trenera (gore od Karoglana ne može), oni će biti dobri.
  • Purger
    360
    Hajduk će i iduću sezonu imati dobru ekipu i po mojem mišljenju, konkurentu za naslovBlueshadow86

Slažem se
  • Juznjak
    3.8k
    pukijaPurger

Od svega što si napisao mene iskreno najviše zanima je li pušiš ti njemu ili on tebi pa se zovete ovim slatkim nadimcima
  • Danko
    1.2k

Nisam baš siguran da će moći plaćati takav roster + nadodaj novog trenera koji će, ako žele rezultat ,biti jako skup.
  • dzis
    857
    Tovari se nadaju Keku. Ako bude dosputan vjerujem da ce dinamo tu uskociti
  • superhik
    11.2k
    Tovari se nadaju Kekudzis

Po mogućnosti za 1€ mjesečno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.