• Ludovic IX
    12.8k
    tovaru, aj ne trolaj..
  • Marcinko
    809
    Jakobušić je "sretan" što je dobio otkaz, jer hajduk je, kao što znate, potapajući brod, i odbio je bogatu otpremninu jer poput političara, žele da ga se ljudi po pozitivnom sjećaju (njemu je mišljenje splićana bitnije od vlastitoga bogatstva). — Purger

Koju bogatu otpremninu jesi lud ti, istjecao mu je ugovor, znači odrekao se 3,4 plaće.
  • Captain America
    20.4k
    prosle godine — jedan u nizu

Ja baš mislim da će biti kao prošle godine. Pokupit će nekog na posudbu poput Chide i odavati dojam fiktivne konkurentnosti s nama.
  • Olmic
    6.1k
    curkovic sa podcasta upu
  • Danko
    3.6k

Stalno zaboravljaš napisati HŽV na kraju posta.
  • Paggini
    101k
    Neće Hajduk doživjeti kolaps jer ga nisu doživjeli i u gorim situacijama krajem 2000ih, pa neće ni sada. Jedini kolaps koji će doživjeti je kolaps njihove ideje renesanse i dominacije u HNL-u na krilima čudesnih pojačanja, zilijardu članova, prodanih kvintilijun dresova i slične gluposti.
  • Jurki
    27.9k
    Hajduk će zbog akumuliranog duga ovog ljeta bez Europe bit prisiljen prodati sigura i pukija (za to će možda dobit svega €5-10mil), — Purger
    Do prije tjedan dana si tvrdil da ta dva igraca vrijede preko 10 milja eura ako ne i 15.
    Ocito doma dr..s na tovare pa ti nejdu iz glave.

Nama odgovara jak jajduk, a ne slab koji će bit 3. il 4. — NKDZ86

Govori u svoje ime. Meni odgovara da su cim losiji.. da se raspadnu i ugase nebi suze pustio.. vec bi se napil od srece.
  • The Undertaker
    10.3k
    Čovjek vas trola.
  • Blueshadow86
    5.8k
    Hajduk će i iduću sezonu imati dobru ekipu i po mojem mišljenju, konkurentu za naslov. Naravno, ukoliko ostanu i budu zdravi Lučić, Šarlija, Uremović, Melnjak, Sigur, Žaper, Pukštas, Perišić, Livaja... Naravno, morat će i prodavati nešto, ali u ovom trenutku se ne može ništa znati. Uz par dobrih pojačanja (vezni red) i solidnog trenera (gore od Karoglana ne može), oni će biti dobri.
  • Purger
    360
    Hajduk će i iduću sezonu imati dobru ekipu i po mojem mišljenju, konkurentu za naslov — Blueshadow86

Slažem se
  • Juznjak
    4.7k
    pukija — Purger

Od svega što si napisao mene iskreno najviše zanima je li pušiš ti njemu ili on tebi pa se zovete ovim slatkim nadimcima
  • Danko
    3.6k

Nisam baš siguran da će moći plaćati takav roster + nadodaj novog trenera koji će, ako žele rezultat ,biti jako skup.
  • dzis
    1.7k
    Tovari se nadaju Keku. Ako bude dosputan vjerujem da ce dinamo tu uskociti
  • superhik
    12.9k
    Tovari se nadaju Keku — dzis

Po mogućnosti za 1€ mjesečno
  • Purger
    360
    Nisam baš siguran da će moći plaćati takav roster + nadodaj novog trenera koji će, ako žele rezultat ,biti jako skup. — Danko

Perišić ih odvede u Konferencijsku ligu i evo ti love
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube