• Mihaljević
    13.4k
    Vjerovatno, ali će igrat na Gradskom Vrtu sljedeću sezonu sigurno.
  • NB86
    17k

I nisu bas, a i ozljede su ih pokorile, po meni moraju obavezno jednog veznog dovest i blagi favorit su mi za osvajanje druge lige
  • Dzoni
    1.8k

Prvi dio sezone je bilo depresivno gledati klub kojeg pratim jednako dugo kao i Dinamo da tone svaku utakmicu, jedini tracak nade bila je ona pobjeda nad Rijekom, a sada, blize 4.ligi nego da se vrati cak i u 2.ligu(1.NL)
  • NVKOD
    6.4k
    Plasirano od strane medija da neki klubovi zaslužuju naslov prvaka (ne znam na temelju čega, atmosfere?), bacio sam se malo u statističke vode. Uzeo sam u obzir sve sezone otkako je Hajduk zadnji put osvojio naslov prvaka, dakle od 2005/06 do sadašnje 2023/24 te u razmatranja nije ušao Osijek kao dio "Velike četvorke".

Ukupni-poredak.png

Kao što je očekivano, Dinamo je apsolutni vladar lige s 357 bodova prednosti u odnosu na Hajduk, odnosno 364 u odnosu na Rijeku i kao takav neće biti dio daljne analize.
    Nevjerojatno je za čuti da neki svojataju titulu i pridodavaju si raznorazne statuse, epitete, a u najmanju ruku su izjednačeni s drugim klubom. Rijeka u 19 sezona ima gotovo pa isti broj bodova kao Hajduk, bez obzira što su u periodu 2009/10 - 2011/12 bili u donjem domu. Kada bi zaključali ovu sezonu i proglasili pobjednika (neovisno o Dinamovoj zaostaloj utakmici), Riječani bi imali čak dva naslova prvaka, dok "najveći" klub ima ravno nula!
    Razlika između Rijeke i Hajduka raste ako se uzme u obzir zadnjih 10 godina, tj. otkad je uvedena Liga 10.

Zadnjih-10-godina.png

U tom razdoblju ne samo da Rijeka ima više naslova prvaka, nego je više puta bila na drugom mjestu od Hajduka, a bodovna razlika od 58 bodova ukazuje na dominaciju Rijeke u odnosu na NK Euforiju pri čemu sva razglabanja o tome tko više zaslužuje biti bolje rangiran padaju u vodu! Mitomanija pojedinaca na vrhuncu.
    O Europi i uspjesima ne treba ni započeti, dok neki igraju Ligu prvaka, ruše velike klubove, drugi gube od ribara i automehaničara.

Za kraj, kada mediji pišu o našim klubovima, priča uglavnom ide ovako:
    • Dinamo - negativa, raspad sistema, nema navijača, kaos...
    • Rijeka - ignoriranje, mali broj članaka...
    • Hajduk - pozitiva, broj članova, najveći klub, članak svake dvije minute, titula...

Iz svega ovoga, može se samo jedno utvrditi: Nema većeg kluba od Dinama!
  • Jurki
    18.7k
    Plasirano od strane medija da neki klubovi zaslužuju naslov prvakaNVKOD

Zapravo kad malo bolje covjek razmisli..ovo pumpanje medija tovara.. nama moze odlicno biti.
    Njih se fila sa pritiskom a mi mozemo u miru se skonsolidirati.
    Samo nek ih pumpaju i dalje.. a zna se ko bu prvi na kraju.

Ova poruka ide kompletnoj gamadi DNOvinarskoj dođite na proslavu naslova prvaka protiv Rudesa na Maksimir zadnje kolo i ponesite normabele.
    Ne mozete vi takav gnjusni clanak napisati o Dinamu a da s tim clankom barem djelomicno opisete moju mrznju prema Vama.
  • rob ljubavi
    982

Razlika je upravo u tome, tovare lozi euforija i to se klika, a kad se o najboljem pise lose i to se klika.

Jednostavno i pozitivne price o Dimamu kada budu( ceste) ne buknu koliko tovarske. Jbg, puno oni laju
  • Jurki
    18.7k
    Jednostavno i pozitivne price o Dimamu kada budu( ceste) ne buknu koliko tovarske. Jbg, puno oni lajurob ljubavi

A kaj je vijest za naslovnice ili klikove kad je pes vgrizel coveka ili kad covek vgrizne pesa?

Kad ce nas novinari voljeti, e tad znamo da smo u kurcu i dotaknuli dno dna.
  • db-izbjeglica
    18k
    ako dinamo danas dobije lokomotivu i prestigne magarad na tablici, oni sutra neće dobiti belupo!

luzeri ostaju luzeri, nema im livaje, "smrznut" će im se govno u guzici i neće moći ništa. :halo:
  • Brusa
    3.6k
    i ja sam već isto pomislio! :grin:
  • Keyser Soze
    15.3k
    Miereza uopće nema u sastavu?
  • NitkoBitan
    30.1k
    Pisu da je (blago) ozljedio koljeno te nece bit aktivan par dana.
  • wolfgang14
    2.8k
    O jbt, ja dvojku igrao to... super
  • Droljo
    20.2k
    Igra almasi. Bude on presudio istri. Imam i ja dvojku :lol:
  • Slavonac86
    596
    Dobar kroše Malenice
bold
italic
underline