• Doktor Kunić
    4.9k
    Ko zna, možda dobije i državljanstvo, mislim da je 5godina baš 2027.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ma treba se oslonit samo na nase domace snage. Kaj ce nam etnicki buckuris u ekipi...

Nemamo na srecu 3 medalje. Kak se kaze, idemo dalje za iste pare :smile:
  • Mali dioničar
    17.5k
    Ma treba se oslonit samo na nase domace snage. Kaj ce nam etnicki buckuris u ekipi...NitkoBitan

5xd8y28n9c8ihl8g.jpeg
  • NitkoBitan
    27.1k
    Dudu barem prica hrvatski :lol:

Salu na stranu, stava sam da nam stranci ne trebaju. Sve 3 medalje smo osvojili bez jednog stranca u ekipi.
  • serbus
    5k
    Taj Puki njihov čini mi se i kao osoba dobar ne bi imao ništa protiv ga vidjeti u repki. Pozivi ga Daliću pa da vidimo jel dobio nešto naše u sebe ili je ostao Amer...

Isto kao što bi volio da je Olmo prevagnuo na našu stranu jer je veći dinamovac i Hrvat što djelima a i ponašanjem od velike većine nas samih.

Takvi "stranci" nisu stranci .... Ne možeš birati gdje se rodiš ali možeš tokom života pronaći sam sebe negdje drugdje.
  • Mihaljević
    13k
    Sad bi potpisao da nikad ne zaigra za Hrvatsku.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Amer je on, racunaju na njega za domace prvenstvo 2026. Mislim da se negdje vec izjasnio..
  • serbus
    5k

Tako se i meni čini... ali velim Dudu , Olmo, Puki, takve osobnosti mi pašu za repku... Recimo Samir mi nije nikad sjeo...
  • Captain America
    20.4k
    Dani i Dudu su znali hrvatski bolje od mnogih koji su cijeli život ovdje i prilagodili su se mentalitetom našem podneblju. Pitanje je da li ovaj uopće zna litavski, a kamoli hrvatski. Mnogi se sprdaju s Francuzima kako nemaju prave Francuze u sastavu i sad treba zvat lika kojem je Hrvatska usputna stanica u karijeri.
  • Doktor Kunić
    4.9k
    Dobro na toj poziciji stvarno imamo puno igrača, tako da i nije baš nešto potreban
  • DrawTube
    7k
    Demoni najavili korteo prije tekme, baš me zanima koliko će ih se skupit
  • Ivdzo11
    6.8k
    Galešić produzio s Rijekom do 2026
  • Kepec
    7.2k
    Demoni najavili korteo prije tekme, baš me zanima koliko će ih se skupitDrawTube

Možda im se tovari pridruže da im se oduže za gostoprimstvo i gospodski odnos prema njima.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Navodno i Krivak vec potpisao novi 3-godisnji ugovor
  • Mali dioničar
    17.5k
    Navodno i Krivak vec potpisao novi 3-godisnji ugovorIvdzo11

Pametni ljudi.

Od odštete za Stojkovića i Kačavendu sigurno imaju dovoljno za čvrste ugovore za Šotičeka i Krivaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.