• Mihaljević
    10.3k
    Prelijepo ga je vidit sretnog.
  • sport
    3.6k
    Pjaca još uvijek vrijedi koliko Menalo i Marin zajedno.Naravno da će se "stručnjaci" koji su bili protiv njegova dolaska pokriti ušima.Posebno oni FM stručnjaci.
  • i more je plavo
    1.1k
    Marku je bolje u Rijeci nego u Dinamu, njemu treba povjerenje i kontinuitet, a to u Dinamu nebi dobio.
    Ako ga istrpe kad ce biti losijih dana, Marko se moze vratiti ozbiljnom nogometu.
    Ja mu drzim fige, a ako uspije......tko zna sto donosi sutra.
  • Mlađi referent
    12.3k
    njemu treba povjerenje i kontinuiteti more je plavo

Čini se da mu je od kontinuiteta i povjerenja trebalo ravno 50 minuta, snašao bi se, ne brini.
  • vjeko1701
    9.4k
    Slažem se, iako bi i nama dobro došao, mislim da su mu veće šanse da se razigra kod njih a onda i vrijedi platiti neku razumnu odštetu ako bi ga opet htjeli.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Pjaca je klasa i ime, sutra kad ga Rijeka bude prodavala neće bit jef bez brige
  • San Lorenzo
    16.9k
    Koliko dugo dok Tomas ne popije otkaz?
  • blue heart 72
    1.8k
    Baš mi je drago zbog Marka. Unatoč minijaturi, prvi gol je Maleničin. Drugi gol perverzija.
  • i more je plavo
    1.1k
    Citao sam negdje intervju sa Zanettiem, trenerom Empolia di je Pjaca prosle godine igral.
    Veli ovaj da nazalost Marko ima neku kocnicu u utakmicama, strah......a da na treningu pokazuje da je klasa za sve druge igrace Empolia, da je igrac koji ima ono nesto, ali da ga nazalost ne mogu cekati predugo.
  • vjeko1701
    9.4k
    Je klasa i je ime ali koliki je najveći transfer Rijeke igrača starijeg od 28 godina?
  • Mihaljević
    10.3k
    Kulešević nakon utakmice : "Dinamo prosljedio Pjacu Rijeci kako bi uništio Osijek". Dok se u pozadini Tomas dere #korporacija
  • Nino Bule
    14.5k
    Lako je sad bit pametan, pjaca ima pozamasan zdravstveni karton i tesko je pametovat zasto se oklijevalo, da se mene pitalo ja bi isto prije doveo vidovica nego pjacu i forsirao ga.
  • Captain America
    18k
    tesko je pametovat zasto se oklijevaloNino Bule

Drmić i Krovinović su došli sa istim zdravstvenim problemima i izdominirali ovu nakaradnu ligu nakon Norwicha i Benfice koja ga više nikome nije mogla posuditi. Rijeka sigurno Pjaci nije dala velike novce, a mi dajemo 500K+plaću za Brodića da bude na posudbi u Varaždinu. Sramotan potez uprave.
  • vjeko1701
    9.4k
    Sa ili bez Pjace, Rijeka izgleda dvije klase bolja od Osijeka. Nadam se da se nama ona partija protiv njih neće ponoviti tako brzo.

Krovinović? Dominacija?
  • jedan u nizu
    9.2k
    Vecina ljudi ovdje je reklo da nebi Pjacu ni za rotaciju uzeli. Ja sam navijao da dode, jer takva klasa sigurno moze ozivjeti karijeru ako mu se potrefi da nema ozljeda i da ga staro i poznato okruzje vrati gdje mu je mjesto.

Vecina tih ljudi koji su ga hteli sto dalje od dinama, sada govori kako je dobar, i kako nam je sportski segment u klubu los.

Nikada po volji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.