• Juznjak
    3.9k

Kod mene nije stvar nekog velikog pesimizma nego se eto igram na tom predictoru. Kažem, smatram da nam samo mrvicu treba da dignemo igru i da ih pobijedimo, možda i par razlike. Očekujem pobjedu znači, a predictor shvaćam baš kao igru i često ne stavljam tamo stvarno svoje mišljenje.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Tesko mi je povjerovati da je pjaca potpisao za Peku

Prije bi si pucao u nogu nego potpisao za bilo koga u hnlu osim kluba odakle sam izgradio karijeru
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Opa. Nove statistike dolaze za HNL tijekom utakmice. Napokon nekakav napredak :clap:
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Odličan Štefuljov ubačaj, ali Bosec pogodio gredu. Štef korektan.
  • bongo
    844
    Statistički podaci koje supersport i ostale kladionice imaju u sklopu statistike kod utakmica uživo, ali napokon da se i nešto novo pojavljuje u tv prijenosima
  • OsamŠest
    3.5k
    Jel može netko tko gleda malo detaljniji osvrt na Živkovića danas?
  • Captain America
    18k
    Za ovo što dolazi iz Italije je Ramos.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Prelistao Osijekovu temu na snetu...navodno dovode Čokaja i Andrića...i Garmasha.
  • Captain America
    18k
    Mi smo više platili za posudbu Kaneka nego ostali klubovi četvorke ukupno ovo ljeto i odradili najlošiji rok od sva 4 kluba :monkey:
  • San Lorenzo
    16.9k
    Japanci su dugovječni, Miura igra nogomet i sa 60 godina, što znači da za Kaneka ima vremena da procvate kao trešnja u proljeće.
  • NORTE
    12.2k
    Evo jedna moja teorija zavjere:
    Pjacu u Rijeci je dogovorio Mamić.
  • calcaneus
    45

Štuke izbacile pjesmu, jako lijepa produkcija.
  • Blue 67
    216
    Na jednu jedinu stvar u klubu mi kao navijači trenutno imamo utjecaj. To je posjeta. I u tom djelu smo nikakvi. Prosječni igrač Istre u životu nije igrao pred vise od 10 000 ljudi možda sam puno i rekao. Danas će na poljud istrčati pred 30ak tisuća ljudi i sad razmislite koliko se ionako male šanse za pobjedom tim pritiskom još umanjuju.
    Nemojte umanjivati naš dio odgovornosti jer itekako postoji. Za sutra je nas sektor rasprodan što je bilo i za očekivati jer grupa većinom odradi svoj dio posla.
    Prije nego krenu priče o komforu, udaljenosti terena, penjanju na mont everest da bi došli do tribine... Sjetite se da 16.9 igramo na stadiončiću koji se nalazi nekoliko stotina metara od centra grada. Prima pišljivih 5-6 tisuća ljudi. Obe tribine su od terena udaljene toliko da bez problema pljuneš igrača, za uspet se na tribinu treba pregrmit nekih 7-8 stepenica, u slučaju kiše il prejakog sunca ne navijačka tribina je zamisli natkrivena u slučaju tih strašnih vremenskih nepogoda. Situacija u klubu je znamo kakva, na tablici također. Nazivamo se velikim klubom i sve osim pune kranjče 16og bez obzira na sutrašnji pa i današnji ishod bi bila sramota.
    Ali zašto bi prosječni dinamovac gledao svoj veliki klub u svome gradu na solidnom stadionu protiv nekog kvarta. U isto vrijeme je sramota igrati sve osim lige prvaka jer dinamo jedno tamo pripada, a gdje pripada prosječan dinamovac? Kažu da navijači čine klub, a ako je suditi po nama i ova konferencijska nam je previše. Dakle po nama konf liga i nova kranjča od nekih 10k su negdje po mjeri. Odbijam vjerovati u te puke činjenice i odbijao sam sve do ove sezone, ali ako se ove sezone uza sve što se događa nešto u tom dijelu značajno ne promijeni apsolutno nas svatko ima pravo nazivati sendvičarima, kobasičarima, event navijačima. Žalosno je što ćemo pod te nazive spasti i nas manjina redovnih, ali baš zato što smo manjina. Toliko od mene.
  • Džudžan86
    251

Kranjca je najmanji problem u svemu tome jer nju za razliku od vlastitog stadiona zadnjih nekoliko puta pohodimo u velikom broju te ce tako biti i narednu utakmicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.