• Yovitssa
    958
    Baš... Kako glup tajming. Mislim, nismo još osvojili ni HNL ni Kup. Kaj im sad to treba...
  • Jurki
    21.5k
    Droljivari ima proljev.. kak klasicno za njega. Mora nekaj nasrati da malo uzburka vodu.
    Pokvaren novinar do srzi.. i on sebe naziva Dinamovcem. :vomit:
  • Marley
    5.4k
    Nakon pressice nazvala su nas dva, inace vrlo dobro obavijestena izvora. Ahahaahahha

E tak mi i treba kad cim otvorim oci prvo uzimam mobitel u ruke, tak da se odmah krenem zivcirati jel
  • Ivanmtk
    1.7k
    Gadljiv tekst. Opet su počeli, ne daju mira klubu
  • Filip 91
    2.1k
    Prolivariju treba zabranit pristup stadionu...
  • Facke
    7.4k
    Ma kakvi. Nikakuv Biscan. Pa koj vami je.
    Vidli sme kak je te zavrsile i kak je to pod njim zgledale.
    Clanak same da stvara nemir.
  • IceMan
    3.8k
    Da planiramo smjeniti Jakirovića bi se čak i dalo diskutirat…

Ali Bišćan, wtf?
  • dumitrumitu
    1.7k
    Ako nije istina, očekujem malo oštriji demantij iz kluba. Nije normalno kako novinari stalno narušavaju atmosferu.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Vidjet ćemo, sjećam se da Zeko nije bio nimalo oduševljen smjenom Bišćana, a dovođenje Jakirovića je nazvao otimačinom, dok je Marić upravo Bišćana nazvao najvećim pojačanjem...svejedno mi je ova konkretna priča nategnuta jer nema smisla smjenjivati trenera ako ćeš ga zamjeniti onim koji je zamjenjen ovim trenutnim...pogotovo ako ovaj osvoji duplu krunu.
    Bišćanu na dušu idu loše odrađene pripreme i loša selekcija igrača, otpisivanje Jankovića, Perkovića te Kulenovića kojeg nije htio ni povesti u Sloveniju na pripreme, pa da bar ima podlogu za otpis...to su ozbiljni propusti koji se ne smiju zanemariti samo zato jer je ikona kluba.
  • Danko
    2.7k

+ Otpisivanje KTC-a , + loš odnos s Petkovićem koji je potpisao novi ugovor tek nakon što je bišćan smijenjen.
  • FrenchMontana
    1.5k
    Biscan legenda sve to stoji al lik je los takticar, nema viziju, a pripreme su bile ocajno odradene… pa mi smo svaku utakmicu padali nakon 70min. Na kraju, njegove beskrvne presice s pogledom u pod gdje prica npr kako je tesko igrati protiv Gorice i onda normalno da udje u glavu igracima… stari dodi ti na Maksimir al u svojstvu navijaca, kao trener nikako.
  • Jurki
    21.5k
    Nešto se , izgleda, ipak kuha....Danko

Ne kuha se nista. Jedan napise clanak.. ostali iskopiraju i nekaj svojeg naseru.
    Siguran sam da se u klubu vode logikom i zdravim razumom.
    Ajd smjena Jakira.. bas kak je @IceMan napisal.. dalo bi se diskutirati o tome.. ali povratak Biscana nema nikakve jebene logike.
    Tim potezom nebi klub dobil apsolutno nist osim kaj bi Jakiru morali isplatiti otpremninu.
    Ajd da se razmislja u pravcu..zahvala Jakiru.. i dovođenje jaceg trenerskog imena.. to ima smisla.
    Biscan je igracka legenda kluba, to mu nitko nemre oduzeti.. ali reciklaza njega ko trenera.. ne hvala.
  • Davieboy86
    1.1k
    Ako je slucajno istina ,samo nenormalna osoba smjenjuje trenera u potencijalno najboljoj sezoni u povijesti kluba. Ako je laz, klub treba odmah i pismeno stati u obranu svoga trenera!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet