Prilično sam siguran da će najveći iskorak biti napravljen u odnosima sa članstvom i ''sekundarnim'' prihodima (ulaznice, sponzori, markentiške aktivnosti). Ono što sam manje siguran (da se blago izrazim) je da ćemo imati iskorak u ''primarnim'' prihodima, transferi i prihodi od UEFA. — The Undertaker
↪Zagi Ja nemam nikakve nedoumice po tom pitanju. Ja mislim da je klub bio, generalno, dobro vođen i da će novom vodstvu biti teško i održati financijske i sportske rezultate kao do sada a kamoli napraviti iskorak. Ne želim ulaziti sad u diskusiju zašto i kako jer smo to već prolazili nekoliko puta ovdje.
Poštujem i drugi stav ali onda treba uskladiti očekivanja. — The Undertaker
Da, Luka bi bio izvanredan katapult i treba sve učiniti da dođe. Ali on će ili doći ili neće. Ne smije nam strategija biti ovisna na koju nogu će se on jednog dana probuditi. — Zagi
Meni se dublji ulazak na domaće tržište i širi izlazak na europsko čine intimno povezanim stvarima.Ok, je ograničeno ali smatram da je puno dublje nego ti misliš. — Zagi
Reći ću samo da je napredak već napravljen što se tiče približavanja klubu navijačima i članovima (a što je donedavno bilo nepostojeće), plus osnivanje odbora koji će se svaki baviti svojim dijelom posla je više nego pozitivna stvar. Jebiga ti polaziš s druge pozicije di si automatski kritičan prema svemu tome i ok. — Mali Zeus
Prilično sam siguran da će najveći iskorak biti napravljen u odnosima sa članstvom — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.