Dakle, u poziciji kojoj je Modrić bio u tom trenutku — scooniepenn
A kaj kažeš na njegov nastup na sudu, godinama kasnije, kad se “obiteljski background” promijenio? Malo je bio neiskren i licemjeran ali samo malo? Da ne lajem na kriva vrata :wink: — mlinchica
Kakav je Vaš odnos s Realom?
Ja sam i dalje u Realu i to službeno, pod ugovorom. Samo ne kao voditelj liječničke službe, nego kao savjetnik. Oduševljen sam zbog toga jer Real će uvijek biti moj klub. Uz Dinamo Zagreb, koji je jedini još u mom srcu.
Luka legendo. Seljak koji tjera ovčice po kamenu. Četnici ti zakolju dedu na kućnom pragu. Ko izbjeglica i zadnja sirotinja spavaš po sobama. I uspiješ postat jedan od najvećih igrača u povijesti nogometa. Želim ti zdravlja i povratak u Dinamo. Usudite se moralizirat čovjeku i njegovom ocu koji su bježali od četiničkog noža? On i otac nisu znali ko im glavu nosi a pogotovo ne ono kaj potpisuju. — Noel
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.