Bojim se da su neki ovdje malo nerealni u očekivanjima od trenutne uprave, odnosno cijelog establišmenta u klubu. Već sam komentirao slično, ali nemojte ovo tretirati kao neku "finalnu verziju Dinama", konačnu pobjedu, niti nekaj potpuno posloženo. Mamić i njegovi banditi još uvijek nisu riješeni. — Bosskovitz
PR & marketing u klubu kao da ne postoje. To je tragično. — Bosskovitz
Druženje s navijačima dok traje prijelazni rok? Imamo 30+ igrača na pripremama, još ih 12 trenira odvojeno. Prati se 10+ igrača po drugoj Francuskoj ligi i tko zna gdje već. Treba složiti momčad, razgovarati sa igračima, klubovima, menadžerima, skautima. Ja bi rekao da za druženje ima vremena kad se posloži ekipa za sezonu. — Patak
↪Mali Zeus OK, kad već o tome govorimo, ja bi osim druženja s navijačima organizirao neki kids korner, takve stvari djeca pamte i postaju navijači, pa ona kvartovska druženja su mi fora Recimo, druženje u Gračanima je bilo odlično organizirano par godina, pa događanja oko grba u Dugavama , itd... — Patak
Evo sad je Uefa najavila da se ukida da treceplasirani vu skupine igra protiv drugoga iz europske lige (od 24/25). Znaci teska kurcina za nas. — Facke
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.