• Droljo
    32.5k

Sve se slažem sa tobom. Samo zašto je dario onda rekao da idu trojica. Ako je rekao...
  • vjeko1701
    30.3k
    Di je to rekao?
  • Armagedon13
    959
    Čitam sa da je glavni magarac jučer tri sata odgovarao na pitanja magaradi o svemu pa i transferima.A ovi naši u ilegali
  • Neki tip
    21.4k
    Samo zašto je dario onda rekao da idu trojica. Ako je rekao... — Droljo

Pa zar nisam citirao sve što je rekao? Sve ostalo je konstrukcija novinara. Pročitaj što sam izvadio da je Šimić rekao, a ostatak "intervjua" ne postoji i nisu Šimićeve riječi.
  • xyz
    840

Bonus od Gvardiola neće doći odmah nego u ratama. Pa neće City, ako ga kupi, iskeširati 100 milijuna eura. To će se prolongirati na 2-3 godine i tako će i nama dolaziti rate. Ulazak u LP je daleko s ovim rosterom, a još nikada nismo dvije godine za redom igrali u LP. Ovo ljeto je prodaja Šutala pod obavezno.
  • Neki tip
    21.4k
    još nikada nismo dvije godine za redom igrali u LP. — xyz

Osim što jesmo, nekoliko puta.

1998./1999., 1999./2000.
    2011./2012, 2012./2013.
    2015./2016., 2016./2017.
  • Mr Anderson
    22.7k

Slabo ti pratiš Dinamo kad kažeš da nikad nismo 2 godine za redom igrali LP. I zašto bi ulaz u LP s ovim kadrom bio jako daleko? Stvarno ne razumijem to.
  • Droljo
    32.5k
    Di je to rekao? — vjeko1701

U tekstu
    rd9jyb9qd9c4t0et.jpg
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Jesam ja slijep ili sta ali ja to ne vidim u tekstu :brow:
  • Droljo
    32.5k
    Možda sam ja izvukao iz konteksta ali zadnja dva odlomka na slici govore da ih se možda neće prodati do kraja kvalifikacija ali kako nema garancije. Neam pojma
  • Armagedon13
    959
    E sad ako ne učinimo sve onda ..
  • Mr Anderson
    22.7k

Isto tako može značiti da ih se uopće neće prodati u ovom roku.
  • Droljo
    32.5k
    Isto tako može značiti da ih se uopće neće prodati u ovom roku. — Mr Anderson

Može. Samo ranije u tekstu autor veli da idu 3 od 4. Ok on vjv trabunja bez veze ali mi je svejedno gadno za pročitati..
  • Mr Anderson
    22.7k
    Doslovno si bio napisao kako je Šimić to rekao. Sad nije Šimić nego autor teksta.
  • bluepower86
    1k
    Molio bih vas da se prestanete referirat na clanke iz novina konkretno SN.Hajka traje od kraja sezone i svaki clanak je o “mogucim transferima”raspadu Dinama,da fali love u blagajni.Nista od tog nije istina i doslovno nijedan clanak nije bio tocan.Lp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet