• emilperska
    11.5k
    Isti ljudi sta na Index kom velicaju Daltone i Yakira, sad vrijeđaju nase po izlasku iz grčkih komunističkih kazamata.

Zapamtite to svaki put kad netko vam kaze da je po Index anketi 60% ljudi za ostanak Yakira, povratak glavate spodobe itd..
  • Facke
    6.6k

Index je veliki smrad od "novina". Ja neznam el njimi more prejti tjeden dan da ne sereju po Dinamu.
  • Doktor Kunić
    5.3k
    ja nezz ni jedan portal danas da je pošten i objektivan
  • emilperska
    11.5k
    Slusajte Podcast Velebit :heart:
  • Rex Ramae
    3.8k
    Ni ankete ni komentari na portalima nisu relevantni niti bi se itko oko njih trebao uzbuđivati jer iza većine glasova/komentara stoje plaćene agencije kojima je posao kreirati lažne profile i glasati/komentirati.
  • NitkoBitan
    31k
    Tko njih placa da kreiraju javno mijenje konkretno u ovoj situaciji? Trebalo bi istrazit...

Mene zanima koji to ljudi stoje iza tako bolesnih isfrustriranih komentara. Odbijam vjerovat da takva sorta ljudi postoji a da ih netko ne placa da to pisu.
  • ksapi
    5.9k
    Kaze plenki da grcka i hrvatska drzava ulazu maksimalne napore da se pusteni navijaci vrate sto prije doma, a uz to pohvaljuje grcke sudove koji rade vikendom kako bi se situacija rijesila sto prije.

Bolesno, stvarno, pohvaliti nekoga tko ti je 100 drzavljana jebao u mozak 4mjeseca bez dokaza i razloga, odvratan lik
  • marcio amoroso
    45.3k

Dabogda tako on ležao i Dabogda mu tako grčki sud pomagao.
  • kibic
    1.3k
    Fala ti puno, nadam se da ne plaćaš za ovakve članke.

Pročital sam i želim da mi se vrati tih 5 minuta čitanja. Da plaćam pretplatu da bi pročital takav članal bez konkretnog navođenja izvora ili bilo kakvih interesantnih "do-sad-nepoznatih" informacija, lupal bi se u glavu. Nije tebi usmjereno ovo neg sam moral napisat.
  • Dinaminjo
    1.6k
    dok su nasi tamo,moras malo podmazat grcki sustav, makar sam sebi malo povratio u usta
  • LaznjakProsineckog
    885

tko zaziva ostanak jakira taj je za bracu dalton, otkaz!!
  • dzis
    1.2k
    Neznam, nisam za Prosineckog. Po meni najsigurnija opcija, najbolji CV definitivno Mance.Pa onda poslati legende Mikica da istražuje po Japan u i Du Dua za južnoameričko trziste
  • Krizy
    60.8k
    Prosinečki može skautirati samo konobarice.
    Tu opciju ne shvaćam ozbiljno čak ni kad je naša uprava u pitanju.
  • Svi na Sjever
    3k
    Odvratan izvjestaj na Nova tv u prvoj vijesti dnevnika o povratku naših.

Miševi odvratni ste,gadite mi se ,fuj,fuj, ljudski ološu.

Vi ste medijska kanalizacija.
  • ZGWest
    685
    Taman sad pogledao. Nema veceg sljama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url