Samo da su "rakete", da su brzi igrači kakve danas traži moderni nogomet, igrače koji mogu igrati pod visokom intenzitetom." — Gražvydas Mikulėnas
Dakle, metaforički kazano, ja želim dovesti "rakete"! Totalno je svejedno koliko imaju godina. Samo da su "rakete", da su brzi igrači kakve danas traži moderni nogomet, igrače koji mogu igrati pod visokom intenzitetom. — Gražvydas Mikulėnas
kad su se zonasi malo odmorili od dinama — Gražvydas Mikulėnas
Može mi netko reći koja je to referenca na raketu, to je spomenuo u intervjuu?
Jer nisam čitao intervju. — Mali Zeus
- Dakle, metaforički kazano, ja želim dovesti "rakete"! Totalno je svejedno koliko imaju godina. Samo da su "rakete", da su brzi igrači kakve danas traži moderni nogomet, igrače koji mogu igrati pod visokom intenzitetom. Vidite, bili smo u Prištini, kod Ballkanija, pa su nas ljudi satrali. Zato što imaju neke igrače koji mogu igrati jakim intenzitetom. Onda se mi čudimo što smo izgubili od Ballkanija... Pa što se čudimo? — badjibadara
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.