• jedan u nizu
    15.3k

a prije njega su bili i ademi i oršić i KTC skupa sa livijem, sutalom i ivanusecom, pa su opet skoro kiksali prvenstvo.
    Veci problem od kvalitete igraca je njihovo zalaganje, poizrtvovnost, takticka pripremljenost i njihove pozicije. Jedan Ademi je pogubljen naprijed u vezi, Rile na stoperu isto tako, Ljubu necu ni spominjati. Baturina na krilu je igrac manje, kao i Emreli.
    Mi smo HNL gazili sa Ademijem, Riletom, Špikićem, Petkovicem, Mišićem, Baturinom, Ljubicicem, KTCom,. Da uz njih igraju 4 panja, svejedno bi ta sedmorica trebali ciniti razliku jer je vecina njih najbolja na svojoj poziciji u hnlu. Ostatak igraca je isto u gornjem vrhu kvalitete igraca. To nije ekipa mozda za ruisiti chelsea i totenham, ali ta ekipa se treba setati hnlom.
    To je i njihova krivica, ali veca i od njihovog trenera.
    Niti ih Jakir iskoristava kako treba, niti je Biscan to uspio, ali pod Biscanom je izgledalo igrom barem bolje i imalo se neke zelje.
    Ne tvrdim da se Biscanu nije trebalo dat otkaz i da je vodio ekipu dobro, jer nije. Ali Jakir je puno gori, i ima vise kredita u upravo nego Biscan. Zasto? Jer eto ...
  • Dudu9
    1.9k
    Dinamo treba postaviti kvalitetnog SD i stat iza njega da dovodi igrače koji su kvalitetom za prvih 11 a ne prinove i sirenje klupe, bolje 1 igrač za prvih 11 nego 4 osrednja za klupu, SD treba imati samostalnost da zna koliko ima novaca, ako će prodavati ko ovaj prijelazni rok, da odmah prije priprema, dovede kvalitetne zamjene, a ne da imamo ko sad zamjene sa klupe koji nisu ni blizu te kvalitete za Dinamo, da bi od panike na kraju doveli igrace tipa Sosa koji nece ni minute odigrat.
  • Orc123
    13.1k
    jos sad usporedi Aeka i Ballkani ili samo zazmiri na to.....sad bi ti igraci trebali biti na vrhuncu a mi izgledamo ko da su pripreme imali jucer!
  • scooniepenn
    5.5k

Nitko normalan ne opravdava Jakirovića i igrače za debakl protiv Ballkanija, ali uspoređivati ove dvije utakmice kao što ti radiš je promašeno. Protiv Ballkanija u odnosu na AEK nemaš sljedeće igrače: Livaković, Šutalo, Ristovski, Ivanušec, Špikić, Petković. Dakle, kad na to dodaš još Baturinu koji je u tom trenutku bio u najvećoj krizi forme iz koje se polako izvlači (barem ako je suditi po U21 reprezentaciji i Gorici) to je razlika od 100 milja. Da se razumijemo, ja mislim da smo mi i bez svih ovih trebali dobiti, ali nama su u Prištini u prvih 11 bili Menalo, Kulenović, Vidović koji nije krilo, Mykalichenko koji je izgledao kao da je pao s Marsa i Boško Šutalo koji izgleda trenutno kao da nije igrao 5 godina. S ovim gore nabrojanim igračima bi bilo najmanje 3 razlike za nas, a ovako imaš potvrdu koliko ti je kadar tanak.
  • marcio amoroso
    45.5k
    Par crtica o našem kadru:

33 Nevistić
    1 Zagorac

13 Ristovski
    2 Moharrami

4 Šutalo
    6 Bernauer
    3 Sosa
    39 Perković
    55 Perić
    28 Theophile

14 Ljubičić
    15 Mykha

5 Ademi
    8 Kačavenda
    10 Baturina
    23 Halilović
    25 Sučić
    27 Mišić
    31 Bulat
    38 Vrbančić

7 Stojković
    20 Marin
    30 Takuro
    41 Rukavina
    70 Menalo
    72 Vidović
    77 Špikić

9 Petković
    11 Emreli
    17 Kulenović
    18 Drmić

31 igrač, a vjerujem da bi se većina složila da bar pola nema mjesto u Dinamu. Ove bi ja ostavio:

-Nevistić
    Dinamo jednostavno ne može baciti 3 milijuna u vjetar i mora ga istrpiti. Uvjeren sam da može biti dovoljno dobar za Dinamo, ali da mu treba vremena. Sezona je ionako li la i idealna da ga se istrpi
    -Zagorac
    Solidna zamjena i dobri duh svlačionice
    -Ristovski
    Jedan od nosioca kvalitete i siguran član prvih 11
    -Moharrami
    Dovoljno dobar za rezervnog beka
    -Šutalo
    Ako ga se postepeno vrati može biti ogromno pojačanje
    -Bernauer
    Ok za rotaciju i za HNL
    -Perković
    Potencijal i polivalentan
    -Ademi
    Kapetan!
    -Kačavenda
    S njime se isplati riskirati
    -Baturina
    Najveći potencijal u momčadi
    -Sučić
    Potencijal i ok za rotaciju
    -Mišić
    Ok, ali mora puno puno bolje
    -Bulat
    Jedna od svijetlih točki u ovoj turobnoj sezoni
    -Vrbančić
    Mora dobiti priliku u prvoj momčadi
    -Stojković
    Uvjeren sam da će kad ozdravi biti jedan od najboljih
    -Vidović
    Za njega sam također uvjeren da će biti samo još bolji
    -Špikić
    Neka ga, ali za rotaciju. Ne može biti prva opcija
    -Petković
    O njemu sve rečeno
    -Emreli
    Sigurno može pomoći

Ostatak probati unovčiti ili sa što manje štete riješiti. Dati Živkoviću i Vrbančiću mjesta u kadru i dovesti stopera, lijevog beka, veznog, krilo i napadača.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    ''Ramon Mierez je igrač koji čini razliku. Uz Petkovića i Livaju, najbolje što HNL nudi u vrhu napada! Način na koji 'El Toro' nosi Osijek na svojim leđima je impresivan. I nije bitna samo matematika koja sugerira kako je Mierez trenutno na pet golova i dvije asistencije, što je sjajno. Važno je koliko on pridonosi igri Osijeka. Koliko će duela dobiti, koliko će kartona zaraditi na sebi.''

https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/ramon-mierez-da-ga-je-dinamo-doveo-naslov-ne-bi-bio-upitan/120465?fbclid=IwAR0XLmfINpkFsedvRZWJgiuZhW0mWtu3Dulmmb3m0LVgPHAbBg0xzNxDo40
  • cibona
    6.2k
    Ja bi dodao ljubicica kao dobrog igraca za rotaciju, ali na svojoj prirodnoj poziciji. Halilovic mi se isto cini kao dobra opcija, rukavinu bi poslao na posudbu, a za ostale se slazem, treba raskrstiti s njima na ljeto.
  • marcio amoroso
    45.5k

Sumnjam da je Ljubičić spreman da ne bude u prvih 11, a po meni u nekom boljem i jačem Dinamu ne bi imao mjesta u prvih 11.
  • Mihaljević
    13.5k
    Ljubo na veznom 23/24 > Mišić na veznom 23/24
  • Praskaton
    4.4k
    ako ce u ljubu bit baturina i vidovic/bulat ok,al ljubo je s tehnikom na vi.Njegova najbolja karakteristika je borbenost svih 90min.

Miske je drugaciji tip i ovaj pad forme je normalan znajuci da nas je dugo nosio svojim igrama.Svejedno bi mu dao predah par utakmica da se resetira.
    sve odlicno prepoznato,jedino smo u sredini ok popunjeni.Ovisno o njihovim predstavama do kraja sezone ja bih zadrzao Perica,Halilovica,Ljubicica,Kaneka ukoliko su spremni bit dio rotacije.
    Mislim da svi sanjamo nekoga(SD) tko ce pocistit ovaj izostavljeni kadar i popunit ga s igracima koji zasluzuju dinamov dres.Tad cemo s veseljem pisat na temi transfera
  • Dudu9
    1.9k
    Što je tužno mi smo ovo ljeto rješavali se igrača koji nisu za prvih 11 da bi opet doveli igrače koji su I lošiji od njih
  • NORTE
    19.3k
    Bio sam optimist što se tiče ove sezone sve do poraza od Gorice.
    Mislio sam da je nemoguće toliko razvaliti klub kao što je učinjeno u zadnja dva mjeseca.

Sada nakon ovih poruka o tome da je trener siguran sam baš pesimist i bojim se da će ova loša i bolesna sezona još gore završit.

Za nas navijače dinama cijela ova sezona je horor, a loše vijesti samo stižu jedna za drugom.

Optimizam mi je nestao.
    Sve počiva na uspjehu prve momčadi, on izostaje i rezultati su nam sramotni. Baš kao što je transferna politika i glavni ljudi u klubu.
  • Fanboy
    3k
    Kad uprava objavi da je trener siguran je ekvivalent kad je Putin objavio da je glavni zapovjednik Wagnera siguran nakon pobune...
    To znači da mu je sat otkucao i samo se čeka povoljan trenutak...
  • sport
    5.1k
    A što se to prelama preko leđa igrača?Njihovo je da treniraju,igraju i pobjeđuju dok god im redovno sjeda plaća na račun.Uostalom svi za sebe misle da su igračine i neka to pokazuju na terenu a ne prodaju žalopojke novinarima kao Lesički.Zapravo mogu biti sretni što je ovako kilavo odrađen prelazni rok jer u protivnom mnogi od njih ne bi bili više igrači Dinamo da su dovedeni bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet