• Mr Anderson
    13.7k
    Osvetila se Liverpoolu kalkulantska igra umjesto da su išli po treći gol.
  • din
    975
    Navijam za Liverpool, i pratim ih stalno, ali ove sezone su katastrofa. Izgubili 2 razlike vodstva od Palacea u kupu, pa doma od Bou, i sad s igračem više. S tim da drugo pol oni nisu šansu kreirali nego se dodaju iza i čuvaju rezultat, iskreno tako im i treba
  • hardek
    5.8k
    Meni se čini da su previše ofenzivni. Bekovi ofenzivni, vezni red su dvije 8-ice i 10-tka. Praktički samo stoperi su jedina 2 igrača na terenu kojima je defenziva forte. Nema balansa nikakvog
  • Mr Anderson
    13.7k
    Zato i primaju svaku utakmicu dva gola. Uz to Salah i Wirtz kve tri utakmice neprimjetni.
  • Crni86
    14.4k
    Nek neko prebroji igrace crno bijelih, izgledaju kao da oni imaju igraca vise. Brutalan tempo newcastla.
  • Jaro
    10.7k
    I onda dete za pobjedu
  • Crusades
    18.2k
    17 godina za 4 dana...
  • hardek
    5.8k
    Jebote kakva akcija za 3. gol
  • din
    975
    Ovaj Rio je zvijer, na pripremama je već pokazao kakva je klasa, samo mu treba dati minute!
  • Efes Pilsen
    12.5k
    A mi se u Hoxhu uzdamo :rofl:
    Liverpool konacno odigrao akciju s prebrojavanjem gdje se konacno vidi da imaju igraca vise.
  • Crusades
    18.2k
    Mozda malo i nezasluzeno, ali jbg. Nekad ti uzme nekad ti vrati. Kad vidim ovog Guimaraesa totalno me zaboli.
  • NKDZ86
    5.5k
    Kakva tekma. Svugdje priliku dobivaju klinci, samo mi čekamo da propadnu il navrše 23 g. da dobiju priliku
  • Mlađi referent
    14k
    Liverpool kad makne te crne rupe, uz ovaj strašan napadački potencijal i ovakav run and gun nogomet bi mogao bit debelo najzanimljivija ekipa za pratit u ligama petice. Iako, ne znam koliko je za njihovo dobro.

Mislim, uvijek su u vrhu, ali ove sezone im je svaka tekma spektakl.
  • vjeko1701
    17.9k
    samo mi čekamo da propadnu il navrše 23 g. da dobiju prilikuNKDZ86

U zadnjih 8 godina, za Dinamo je debitiralo ili igralo 49 igrača mlađih od 20 godina.
  • don
    15.4k
    za Dinamo je debitiralo ili igralo 49 igrača mlađih od 20 godina.vjeko1701

samo je problem jer na debiju i ostanu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.