• mali M
    8.2k
    Ovo šta smo ove sezone napravili (što se kupovanja tiče) nebuš vidio sljedećih 5 godina sigurnoDroljo

Tako je.. a vjerujem čak i da je plan ne sljedećih pet godina nego nikad više... Morali smo se resetirati i sad ćemo vjerojatno mjenjati igrača za igrača ili poziciju. Ići će sigurno pojačanja kao takva nakon prodaje nekog našeg i stalno upgradanje kadra... Morali smo ustanoviti nultu liniju da bi znali od kuda krećemo... Ja iskreno vjerujem sa Bobanovom filozofijom i rejtingom da nas čekaju malo "lijepša" vremena što se tiče ulaznih transfera
  • Zg123
    2.2k
    Zasto Olimpija ima problem zadrzavanja uspjesnih trenera? Riera, Sanchez, Biscan svi otisli nakon uspjesne sezone i naslova
  • Sajla
    11.6k
    Tako je.. a vjerujem čak i da je plan ne sljedećih pet godina nego nikad višemali M

da, mislim da smo tu svi složni - nikad više ovakva čistka. ali se nadam da ćemo vrlo brzo opet trošiti ovakve cifre, samo na puno manji broj igrača. i inflacija radi svoje, tako da ako za 2-3 sezone potrošimo 15 mil na dvojicu ili 20 na trojicu da nadomjestimo igrače koji će otići, mislim da ćemo biti zadovoljni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.