• nemapredaje
    5.3k

Da, ovo je bila preslika Oršićevog trećeg gola Tottenhamu, osim kaj je Orša pucao u prvu stativu
  • immerwieder
    1.5k
    Uzbekistan prvi put na svjetskom prvenstvu
  • NKDZ86
    4.3k
    To je postalo više smiješno čovječe, to više niti ne gledam.
  • Hnlovac
    2.3k
    A zakaj bi bilo smiješno

Ne znam koliko ljudi zna, ali Uzbekistan ima 36 milijuna stanovnika

Ak su mogle Slovenija i Slovačka 2010. I Bosna 2014., zakaj ne bi i ovi sad. Ok, nisu neka nogometna nacija, ali ak je Japancima trebalo gro da se probija u Europu, koliko tek treba ovima usred niceg

Imaju ovog u Cityu i jednog u Romi, par njih po ruskom prvenstvu čiju snagu realno ne znamo. Ko zna, možda im polete karijere nakon svjetskog i odu u europske klubove skoro svi
  • vlatkomarkovic
    1.5k

Jako mi je drago to čuti… Puno su mi simpatičniji oni koji su godinama znali zaostati za bod, PO, gol razliku i ulazu u nogomet i imaju sada stvarno neki kvalitet, nego Qatar kojem se pola repke rodilo na drugim kontinentima…
  • Hnlovac
    2.3k
    najveća čar reprentativnog nogometa je da napraviš najviše kaj možeš upravo s igračima iz tvoje zemlje, kakvi god da bili

Zato mi arapi a i dijelom francuzi nemaju nikakvu čar
  • Gringo
    369
    Krunin Pyramids vodi u finalu Egipatskig kupa
  • Omake
    9k
    Tottenham potjerao trenera.
  • Hnlovac
    2.3k
    Postecoglou je napravio kobnu grešku koja ga je na kraju koštala stolice

Uspio je osvojiti trofej s tim šugavim Tottenhamom
  • jp23
    3.2k
    Levy mu dao otkaz kad je shvatio da će morati platiti premije igračima za osvojen europski trofej :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.