• Infinity
    18.2k
    Ispast ce Posusje, imaju najtezi raspored. Velez igra sa Slogom, a ovi su jako raspolozeni za svaki vid suradnje. Ta tri boda ce im biti dovoljna, jer ne vidim kako Posusje moze dobiti u BL.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    Široki-Željezničar 1

Širokom gori, dok je Željezničaru svejedno, izborili su europu.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Ma neće Poššje ispasti, jači su od Stupčanice s kojom će igrati u playoff-u ako sam dobro upratio.
  • Infinity
    18.2k
    Da, ima i to, to sam zaboravio. Tu se mogu izvuci, ali mislim da ce biti deveti, iako se ni Radnik nije spasio s ova tri boda, jer ih do kraja cekaju Zeljo i Sarajevo. Nece im biti lako.

Sto se same Stupcanice tice, taj klub je zdrav i zasluzuje igrati PL. Ukoliko ne uspiju ove sezone, nadam se da ce naredne. Vec su dvije sezone bili drugi i sad ce osvojiti kad titula ima puno manju vrijednost u odnosu na ranije sezone.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Obzirom kako su Posušani igrali ove sezone protiv Borca ne sumnjam da će ih suci pogurati ako zatreba, ali sljedeće sezone i vjerojatno ispasti uz Laktaše.

Lakrdija od lige kad se već zna da Borac slavi 100-ti rođendan dogodine i naravno osvaja ligu.
  • luka modic
    875
    Cek kako Laktasi ulaze a Stupcanica igra play off?
  • Rex Ramae
    3.1k
    "Ukoliko u WWin ligi BiH i na 9. mjestu bude klub iz Federacije BiH (Široki Brijeg, Posušje ili Velež), Stupčanica mora igrati play-off protiv tog tima. Ukoliko na tom mjestu završi klub iz RS-a, a Radnik Bijeljina je u ovom trenutku jedina moguća opcija, onda će Stupčanica direktno u elitni rang bh. nogometa."
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Laktaši prva liga rs ,a stupčanica prva liga federacije ,bolje je objasnio kolega @Rex Ramae
  • Infinity
    18.2k
    Lakrdija od lige kad se već zna da Borac slavi 100-ti rođendan dogodine i naravno osvaja ligu.Rex Ramae

Ne mora znaciti da rodjendan ima utjecaj. Mislilo se 2019. da ce Zeljo uzeti, pa je uzelo Sarajevo. Doduse, Zrinjski je za stotku uzeo prvu titulu, a do tad su bili beznacajan klub u PL.

Borac je ove sezone dosao do fine love, Zrinjski ce kao prvak vjerojatno igrati KL, te bih ja rekao da je Borac svakako favorit, kao sto je i Zrinjski ove sezone bio favorit, mada sam mislio da ce titulu osvojiti nesto lakse.

Sve dok netko ne shvati da igranje na dva fronta ima svoju cijenu i da kadar mora biti sirok, mislim da ce se tesko povezati dvije titule. Hoce, ali bez igranja Europe.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Govorim što sam čuo, takve sam info dobio početkom ove godine, Borac ove sezone neće "upregnuti" koliko inače može i koliku moć ima ali zato sljedeća ne dolazi u pitanje...živi bili pa vidili. :grin:
  • DrawTube
    6.8k
    Samo mali shoutout za kolegu La Bomba koji je ipak bio u pravu za Weghorsta, čovjek kao zadnja pizda udario kameru prije tekme
  • dzis
    1k
    Dobra Seria a
    Borba Intera i Napolia za naslov u zadnjem kolu. I borba Rome I Juvea za LP
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.