• nkdz
    1k
    Ja razumijem da vi slovenci kao i srbi nemate ništa svoje, pa prisvajate sebi, živite od ofucane mitologije, čobanskih argumenata, nemorala i sličnog...Navijač Dinama

Ja kužim da je lik iritantan sa argentinom ali na ovom forumu ima slovenaca koji su dosta doprinjeli kvaliteti ovog foruma i sa ovakvim pisanjem pljuješ po njima i po državi u kojoj su rođeni.
    Tak da malo lakše i tolerantnije svi skupa
  • Navijač Dinama
    9.9k
    ako će ovo smatrat generaliziranjem, a onda u k... krasni, i forum i osjetljivosti ko u tetkica.

razlika je velika, ovog ne znam kako da ga nazovem, a da ne ispadnem grub i recimo kolege SAS-a, ShanKua ili tko je vec sve iz Slovenije, ovi su normalni slovenci, čak više su po ponašanju naši"(Hrvati) nego što su Janezi.

Ovo kako se ovaj ponaša je klasični Mujo Muhamedovic ili Šrboljub tražim je na karti nema je Štefanek iz Ljubljane.
  • nkdz
    1k
    Znaci tebi bi bilo ok da napišem:

"Ja razumijem da vi Hrvati iz Bosne kao i srbi nemate ništa svoje, pa prisvajate sebi, živite od ofucane mitologije, čobanskih argumenata, nemorala i sličnog..."

Sve 5, piši kaj god ti se piše
  • Pacho
    853
    2-0 Palace

Edit: Ponisten
  • Omake
    8.2k
    Red Bull Leipzig ostao bez Europe. Salzburg trenutno u kvalama za konferencijsku. Čeka kloppa puno posla.
  • Facke
    5.9k

Fantasticen posel je Kovac napravil. Nek se same sere po njemu covek je jake kvaliteten trener.
  • Captain America
    20k
    Nema socijalne vještine za voditi najjače klubove, ali ima nogomet u malom prstu. Savršen je trener za ekipu poput Borussije i baš mi je drago da je uspio začepit gubice kritičarima po tko zna koji put.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.