• Kujtim Shalla
    8.8k
    tako je, nije stari . Otišao je on za 9,5 milja u Wolfsburg pa nakon toga išao za 5,5 milja u Fulham premier league,odradio ugovor do kraja i ovi ga zgrabili . A nije Danska liga više bedasta . Oni dovode igrače koje ni ne možemo. Taj isti midtjylland je nudio 11 milja eura za mladog Argentinskog reprezentativca . Ozbiljan novac . Ovoga bi bilo dobro pokupiti sad
  • CastAway1986
    5.4k
    Mbabu je top igrac ali imam osjecaj da ce ga po isteku ugovora uzeti Basel ili Young Boys
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Pa.ima priliku svako dogovoriti uvjete i njihov je od ljeta ,gratis . Tako i mi
  • Omake
    16k
    Ja se i dalje nadam Juanu Iglesiasu ako se proda Valincic.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    mi smo više za Tompsona :rofl:
  • BlueDD
    46

Meni su iz Danske lige dva zanimljivija igrača:
    - Kelvin John (Aalborg, prema TM 750K eur) - ko rotacija za sve tri napadacke opcije poput Bakrara
    - Casper Winther (Lyngby, prema TM 1.5 mil eur) - sestica ili osmica.

Ali rekao bi da niti jedan od njih nije pojačanje za prvih 11, a u mojoj nekoj viziji strance dovodimo kao potencijale u juniorsku/b momčad ili kao upgrade za startera u prvoj momcadi, igrači od 12 do 24 mjesta u seniorima bi trebali biti uglavnom s našeg govornog područja iz perspektive stvaranja kohezije momčadi.
  • Droljo
    25.6k
    Mbabu je nedvojbeno dobar bek ali nisam za dovođenje 31. godišnjaka za ogromnu plaću da bude faking desni bek. To moramo napraviti ili kupiti mlađega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.