• Laugreano
    4.8k
    Ok, imao je jucer svoj dan, ali covjek je cijelu karijeru rezervni golman u Gibraltarskoj ligi. Smijesno je uopce ga dovodit u kontekst dinama.
  • blue heart 72
    2.8k
    Ajmo biti ozbiljni. Istina lik je dosta toga obranio, ali po njegovim pokretima se vidi da to sa ozbiljnim golmanom nema nikakve veze. Igra sa nogom ne postoji, ispucavanja ajme majko....
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    ispucavanja ajme majko....blue heart 72

Znam i ja jednog takvog
  • blue heart 72
    2.8k
    Ma znam ga i ja, ali kakav je takav je. Naš je igrač i ne pada mi na kraj pameti praviti sprdnju od njega i pridonijevati da bude još nesigurniji. Golmani su čudne biljke i tko zna možda mu napravi klik u glavi i bude opet onaj golman u kojeg će i igrači i mi navijači imati puno povjerenje
  • Mr Anderson
    14.3k
    Ok, imao je jucer svoj dan, ali covjek je cijelu karijeru rezervni golman u Gibraltarskoj ligi. Smijesno je uopce ga dovodit u kontekst dinama.Laugreano

Ajmo biti ozbiljni. Istina lik je dosta toga obranio, ali po njegovim pokretima se vidi da to sa ozbiljnim golmanom nema nikakve veze. Igra sa nogom ne postoji, ispucavanja ajme majko....blue heart 72

Ima ljudi sa zdravim očima koji uz to i kuže stvari.
    Dajte to objasnite ljudima koji u njemu vide nešto i doveli bi ga u Dinamo.
  • Pacho
    8.1k
    Imamo toliki PTSP od Neve da vjerojatno i po parkovima iza zgrada vidimo golmanski upgrade medu lokalnim osmogodisnjacima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.