• Crni86
    17.1k
    Topic nebi vracao u BiH nego da bi negdi u EuropuFatos Beqiraj

A di je BIH? U aziji? :lol:
  • Fatos Beqiraj
    373
    a brate znas sta mislim sta se pravis grbav. Svejedno nije u EU ako cemo vec cijepidlacit
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    a njemu je vrijeme igrat nogomet ,ako je to BiH zašto ne . Otići n gdje na zapad i čekati mrvice a već si izgubio pola godine meni mu bilo dobro. Znam da nije do njega ali taman je proigrao bio u Zrinji. Jako teška odluka je pred njim i njegovom teamom
  • Crni86
    17.1k
    da li mu je onda opcija da ide u svicarsku? Ili pak norvesku?

Zajebavam se, sve je dobro i opusteno :smile: no hard feelings
  • CastAway1986
    4.4k
    Guliashvili nema konstantu u igri , ove polusezone ni upola igrac kao lani..Sad jeli to zbog neostvarenog transfera neznam ali ne vidim da je bolji trenutno ni od Hoxhe niti Bakrara ...
    Sto se Topica tice rado bi ga vidio ponovno u Mostaru nego da ide u Sarajevo..
  • CastAway1986
    4.4k
    @FazeN Oprosti ali ovo nema veze s vezom , pored Ljajica i jos par igraca tipa Ristovski ili Mlinaric nema sanse da bude najplaceniji ..Uz to Guliashvili je u strasnom padu forme , odigrao je mozda dva kola dobro a oni bi 2-3 M voljeli uzeti sto je trenutno znastvena fantastika..
  • FazeN
    3.5k
    Sto se Topica tice rado bi ga vidio ponovno u Mostaru nego da ide u SarajevoCastAway1986

Boban ima dobre odnose s Zrinjom. Moguće je sve za njega bi ja volio Zrinja opet.
    No sigurno da mu ponuda Sarajeva gdje bi bio glavni igrač lige i "taj tip" laska.

Edit: Ima vjeruj mi. Vidjet ćeš kad izađe vijest, Sarajevo mu nudi SVE.
  • Zg123
    2.9k
    Zasto smo mi njega uopce ostavili u ekipi?
  • Masto
    400
    vjv za svaki slučaj
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url