• hanibal
    129

slazem se, ali to da rotacisjki igrač 15-16 uđe u zadnjim minutama i radi razliku je nešto što se ne može ignorirati
  • hardek
    11k
    Meni osobno bolji igrač od Hoxhe. Igra 1 na 1, kombinatoran je, defenzivno odgovoran i ima dobru završnicu. Ne znam šta više možeš tražiti od rotacijskog krila
  • emilperska
    17.3k
    Volim ovog dečka.

Svaki put kad je na rubu da ga se otpiše ili proda, izmigolji i napravi par poteza da se pitamo što nije u prvih 11 bio.

Maksimalno zahvalan i pozrtvovan lik!
  • CastAway1986
    6k
    Odlicno odradio svoje minute..Samo tako nastaviti a konkurenti nek dokazu da su bolji!
  • jedan u nizu
    18.6k
    Svaki put kad je na rubu da ga se otpiše ili proda, izmigolji i napravi par poteza da se pitamo što nije u prvih 11 bio.emilperska

I onda se sljedecih 10 tekmi pitamo zasto je jos uvijek u klubu :lol:

Iskreno, decko se ''dokazuje'' jos od Biscana i nikako da se dokaze, previse prilika mu se dalo, i mislim da je ovo njegov vrhunac, eventualno joker s klupe, nikakvu vecu ulogu od te nebi trebao imati u klubu.

Problem je danasnjih navijaca kada svakog jokera s klupe, koji napravi nesto pozitivno u tekmi, se gura u prvih 11. Prema tome mi bi imali samo igrace za prvih 11 ili za otpis, nebi imali zamjenske igrace i igrace s klupe.
  • rokikaciga
    16k
    Kako reć za dečka od 22 godine da je ovo njegov maksimum?
  • emilperska
    17.3k
    onda se sljedecih 10 tekmi pitamo zasto je jos uvijek u klubu :lol:

Iskreno, decko se ''dokazuje'' jos od Biscana i nikako da se dokaze, previse prilika mu se dalo, i mislim da je ovo njegov vrhunac, eventualno joker s klupe, nikakvu vecu ulogu od te nebi trebao imati u klubu.

Problem je danasnjih navijaca kada svakog jokera s klupe, koji napravi nesto pozitivno u tekmi, se gura u prvih 11. Prema tome mi bi imali samo igrace za prvih 11 ili za otpis, nebi imali zamjenske igrace i igrace s klupe.
    jedan u nizu

Pa evo reci nam ti koje je bolje desno krilo od njega koje imamo spremno i koga bi ti doveo s ovim budzetom koje imaš.
    Topić nije reprezentativno krilo, ali siguran sam da dugoročno nije lošiji od Lisice, makar nisu opce slični igrači.

Ja ne živim u iluziji da ce nam se do kraja prijelaznog roka ukazat Hajrović iz 2018. desno. Rodriguez kada i ozdravi do kraja i dovede se u formu će trebati par mjeseci adaptacije na HNL i Europu pogotovo nakon 4.španjolske.
  • Krizy
    74k
    Eh, kad smo ja i @marcio amoroso pisali da itekako ima mjesta u kadru za Frana :cool:
  • jedan u nizu
    18.6k
    Pa evo reci nam ti koje je bolje desno krilo od njega koje imamo spremno i koga bi ti doveo s ovim budzetom koje imaš.emilperska

Ovo je tema o Franu Topicu.
    Dao sam misljenje o njemu, kao i ti. Razilazimo se u misljenjima i to je ok, nisam nista negativno mislio citiranjem tvog posta :)

Ali zasto bi na temi jednog igraca pricali o opcijama desnog krila i budzetu kluba i transfer politici?

Ako nemamo kvalitetnije krilo od Topica, to je na nasu zalost, a ne na njegovu slavu.

Kako reć za dečka od 22 godine da je ovo njegov maksimum?rokikaciga

Iskreno, vidio sam samo mali mali napredak u ove zadnje 3 godine, a mladi igraci sa potencijalom bi se tu trebali razviti poprilicno jako, i do 22 godine bi se vec trebalo znati ''il jesi il nisi''.
    Daleko je od juniora da ga se ceka, razvija i daje prilika.

Ne bih ga prodavao, kao pricuvna opcija ili joker s klupe mi je sasvim dobar, ali mislim da nemam neke prevelike nade da bude pocetno desno krilo.
  • Crni86
    22.8k
    Topa kao rubni igrac rostera je top rjesenje i necemo nac bolje rubno rjesenje od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet