• Droljo
    8.9k
    Možda je zadužio klub pa mu treba izaći u susret...
  • Dzoni
    773
    Ne treba zaboraviti da smo ga i platili nemalih 2 milijuna eura
  • scooniepenn
    3.5k
    To što se klubovi iz Italije interesiraju za njega ni na koji način ne znači da ćemo top potentnog, mladog, polivalentnog U21 reprezentativca Hrvatske prodavati za 5 do 7 milja. Dapače, dosta sam uvjeren da on nije niti načelno u bilo kakvim kombinacijama za prodaju odnosno da njegova prodaja ne dolazi u obzir. Naravno, da netko ponudi 18 milja izvjesno bi ga se prodalo, ali to je realno kao i da ja zaigram u obrani Dinama.
  • i more je plavo
    1.1k
    Nije mi jasno zasto je ovaj decko stalno na izlaznim vratima.
    Vjerojatno nikada nece napraviti transfer Šutalovih gabarita, ali s obzirom koliko je nepovjerenja pokazano u njega na terenu je bio vise nego solidan.
    Nije radio probleme, krpao je beka i to solidno s obzirom da je stoper.
    Kada je igrao, bio je solidan sa naznakama da moze vise ako dobije kontinuitet i povjerenje........ali nije ga dobivao nego je stalno na odlasku.

Jel netko zna gdje je problem, jer gledajuci samo teren ja ne vidim razlog zasto je stalno na odlasku ?

Sada ce opet Peric imati bolji status od Maura, a lijevu stranu ce krpati Pierre.....meni nije logicno, pa pretpostavljam da postoje nenogometni razlozi.
  • miro
    4.7k
    Jel se zna rezultat pretraga nakon onog starta na treningu?
  • Crusades1986
    13.4k
    Evo taman napisali iz kluba... parcijalne rupture koljena i gležnja, neće ga bit duže vrijeme.
  • Dudu 9
    332
    Mauro baš nema sreće, prvo nezaslužena klupa, pa sad ozljeda.
    Nadan se barem da neće dugo trajati oporavak.
  • miro
    4.7k
    Baš glup start Petka :sad:
  • NitkoBitan
    19.1k
    A u pm... Kolika je procjena da ce izbivat?
  • miro
    4.7k
    Po ovome što se pise 2 su ozljede ligamenata, koljeno i gležanj, a to više manje znači 6-9 mjeseci....jbg

Edit - ovo je samo moje neko nagađanje
  • BBBaranja
    2.6k
    Vrlo vjerojatno nažalost izgubljen za ovu sezonu..
  • Captain America
    18k
    Bitna stvar je da je parcijalna ruptura ligamenata u pitanju. Puno kraći je oporavak u odnosu na potpunu rupturu.

Vidim i Index piše da je prognoza oko 2 mjeseca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.