• Bernard
    591
    E Nenade, tvoj sam veliki fan al morati ćeš objasniti letargiju svojih igrača u Hnl, ovo je nedopustivo.
  • dmil
    347
    Vrijeme je za prve kritike Bjelici, selekcija igraca je katastrofa, ukljucivanje mladih igraca jednako tako, taktika, motivacija, doslovno nista nije pozitivno niti pomak u odnosu na Jakira.

Jedino sto ga trenutno izdize od Jakira je igra u Europi.
  • MarK
    694
    Nema pomaka u hnlu. Igra i dalje očajna.
  • Jaro
    7.7k
    Lokomotiva 5-1
    Varazdin 1-0
    Istra 2-2
    Osijek 2-4
    Šibenik 4-0
    Gorica 2-2
    Rijeka 0-0

Mogao je i Jakirovic ostat....
  • Tajno Ime
    138
    Baš je bjelica jadan kad ide nako u raspravu sa sudcima ide zugat kmečat galamit
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Kod Bjelice su iznimke utakmice u kojima smo efikasni prema naprijed, ovo je njegov stil. Tako smo izgledali i u prvom njegovom mandatu, ali ostatak lige je bio daleko slabiji. Mi bez najboljih individualaca nemamo igru.

U HNL-u nikakav pomak u odnosu na Jakira. Uhljebljeni mentalni trener ne pomaže niti ocu, a niti igračima. Pošteno me se iznapadalo kada sam nakon dobre predstave u Salzburgu "upiknuo" u Luku Bjelicu, a sada vidim sve više komentara koji ukazuju upravo na to uhljebljivanje. Pogotovo sada kada je aktualna tema Šokote.

Nisam zagovarao Bjelicu, ali naravno da mu dajem podršku nakon postavljanja istog na funkciju trenera. Ovakve predstave u HNL-u su sramota.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Nije ode Bjelica ništa kriv!!
    Preuzeo je ovaj odron od ekipe van prijelaznog roka.
    Nadam se da će na zimu bit lak na obaraču što se tiče ovog škarta kojeg se je previše nakupilo u rosteru
  • Jaro
    7.7k
    negi tko je?
    Fini je on placen, znao je gdje dolazi i zasto. Znao je koje igrace ima. Jel mu ja drzim Ademija u igri nonstop nakon kaj je prije 2 godine sam otisao u jebenu Kinu u penziju?
    Jesam mu ja postavio Kukenovica za izvodjaca slobodnjaka?
  • CastAway1986
    1.7k
    Nadam se samo da će u zimskom prijelaznom roku se rjesiti određenog škarta, posložiti ekipu i odraditi svoj dio da mu igra momčadi sliči kako treba..
  • DiddyGuela
    2.2k

Slazem se ali...
    Isto smo pricali u ovo vrijeme prosle sezone.
    Porazavajuce na sta nam ekipa lici. Rezultat u HNLu nam je sramotan.

Jedva cekam da nam Zajec i Maric pojacani sa Šokotom i Džemom odrade prijelazni rok. :nerd:

NE!

#neosvojivaplavatvrđava
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Nije ode Bjelica ništa kriv!!Maxova dijagonala

Nikako se ne slažem. Lik nije ništa naučio otkad je bio zadnji put u Dinamu. DAPAČE, lik je još tvrdoglaviji i još više ignorira logiku...

Doslovno svaki derbi i prije pod njim smo igrali tako što su nam vezni red bili Gojak, Moro i Ademi. Tri destruktivca, a igru ko jebe. To me živciralo onda, kamoli da me neće sad... Mladi igrači se zapostavljaju, opet gura svoje favorite ko što je uvijek radio. Samo što ga sad ne prati rezultat jer su se ozljedili neki igrači.

Ali što mene najviše smeta je što nije NIŠTA napravio što se tiče automatizama u igri, a o motivaciji da ne govorim...

Sve u svemu, ovo po meni neće dobro završit i ako on ostane nema šanse da osvojimo HNL osim ako se baš svaki drugi konkurent ne raspadne. Ja ne kužim da nemamo niti jednog trenera koji će riskirat i stavit tog jebenog Mbuku-a od prve. Stavit Pavića kad je već ozljeđen Mišić. Stavit Kačavendu i Roga u kombinaciji u nekoj slabijoj utakmici da vidimo kako to funkcionira. Svaka mu čast na Ligi prvaka, ali ne igra se samo Liga prvaka Nenade...
  • Captain America
    18.1k
    I prošle godine se iščekivao zimski rok zbog rekonstrukcije ekipe. Zaboravite na to jer je jako teško naći pravog igrača na zimu jer nema slobodnih igrača, a ozbiljni klubovi se neće odreći vrhunskog igrača usred sezone.

Rekonstrukcija se radi preko ljeta, a neko je tada 3 mjeseca dogovarao "pojačanje" iz mlade momčadi Rome.
  • sebenico
    810

Zamisli koliko si loš kad u 21. godini nemaš minute profesionalnog nogometa i tri mjeseca ne možeš dobiti minute pored Ogiware, ali to je bila kombinacija Zekinog prijatelja Zahavija.
  • Paggini
    26.5k
    Nije ode Bjelica ništa kriv!!
    Preuzeo je ovaj odron od ekipe van prijelaznog roka.
    Maxova dijagonala

Ova ekipa je još uvijek svemirski brod za svaku ekipu u HNLu.

Kako sliste Slovana bez jebemti, Salzburga bez jebemti i nesrećom izvuku X sa Monacom, a Rijeci ne mogu stvoriti jednu jebenu šansu?

Jesu Rijeka, Gorica, Osijek jači od te tri ekipe?
  • cibona
    3.5k
    Kaže trener "nama je Rijeka utakmica sezone i takva će momčad istrčati u subotu".

Oprosti molim te, ali koga zavaravaš? Bjelica očito sam zna da obmanjuje javnost jer ovo što je danas istrčalo na teren nije ni približno postava koju čine 11 najkapacitiranijih igrača.

Ja ne znam u kakvom je on dealu sa Ademijem, ali ovo što se događa iz tjedna u tjedan poprima oblik žešćeg ponižavanja svih nas navijača koji dočekujemo Dinamovu utakmicu s ogromnom dozom entuzijazma .

I što se onda dogodi? Danima se najavljuje "najbolja moguća postava", stvara se neviđeni hajp među navijačima, a onda na teren istrče igrači kojima je prosjek godina SRAMOTNIH 29,1. Na teren ulazi Ademi, kojemu je highlight svake utakmice izležavanje po terenu i glumljenje ozljede svakog trena kada osjeti umor i manjag fizičke spreme.

Nadalje, šikaniranje RPG-a je nova doza ponižavanja nas navijača. Neka nam se izvoli dati konkretan razlog zbog kojeg on ne igra. Najbolji pojedinac u obrani već mjesec dana ne igra. Zašto?

I za kraj ću reći samo ovo. Nisu potrebni divljački ekscesi na klupi nakon svake loše odigrane utakmice. Ne moramo konstantno praviti žrtvu od sebe i ulaziti u nepotrebne sukobe sa sucima svaki put kada rezultat ne ide u našu korist. Za ovo smo krivi mi sami i nitko drugi. Neka se to da Bjelici do znanja. Neće dobiti ekstra bodove od navijača ako namjerno izazove žuti karton. To se zove populizam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.