• vjeko1701
    11.5k
    Penal glup al dovoljno da se dosudi. Najgori trenutak.
  • Benito
    1.1k
    Leđima okrenut golu u 16 m i ideš izletavat ispred njega, užas
  • Markelo
    3k
    Šutalo inače odlično iskače i oduzima lopte al jbg ovdje je promašio i pogodio ga po nozi
  • cron1ck
    1.7k

Vanjski dio noge, ako sam dobro vidio
    Po meni je isto bio penal, zakasnio je u duel i jbg umjesto lopte zakačio ovog
  • Logistika
    1.3k
    Nadam se sad onom talijanskom,da ce malo u blok i dat malo da se igra...ni oni mi ne djeluju inspirirano baš,zabise ga,ovaj na klupi kladim se imao zamjene već spremne za poluvrijeme
  • Logistika
    1.3k
    čak je i uranio u duel,zaletio se kao da je zadnje na svijetu :)
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Da su zabili iz nekakve akcije, dobrog šuta, nakon kornera, penala gdje se išlo nešto čistiti ili gdje je pogodilo nekoga u ruku, ne bi mi krivo bilo, ali ovako...penal zbog glupog starta u poprilično bezopasnoj situaciji.
  • Eduardo
    22.1k
    Petko guši igru, ostali na razini. Samo da smanji broj dodira i već će to izgledati puno bolje. Imamo mi tu šanse itekako.
  • seljak86
    2.7k
    Ok, sad sam opet vidio kad su pokazali. Slažem se da je ipak penal, totalno nepotreban nalet.
  • Navijač Dinama
    9k
    Ma čist penal, Leao se kao pravi napadač dobro postavio i ovaj ga u naletu nenamjerno udario i to je to. Uopće nismo lošiji, rekao bih da smo čak i vise konkretniji, samo da znamo malo smirit igru a ne cim se dobije lopta dodaji napamet da nije kod tebe....
  • Benito
    1.1k
    Problem nam je malo kaj kad pređemo centar i otvorimo se igramo 3 na 7, teško se uključujemo u napad i završnicu, možda zbog straha od kontre ali teško ćemo tako zabiti gol
  • NB86
    15.4k
    Petko i ivanusec nisu na razini, nadam se da sad idemo hrabrije i da ce se njih 2 probudit
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Baturinu unutra, može se ovima zabiti!
  • Logistika
    1.3k
    Joooj sad gledam i šut Moharamija onaj lut ciiiijeli prazan,pa pogodi u ovog...šteta sve je odigrao odlično,i prošlu i ovu do sad
  • Captain America
    19.3k
    Nastavit će Antiša tradiciju da smo skoro svaku izašli s nožem u zubima u drugom poluvremenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.