Mene uvijek čudi da ima hajdukovih navijača u sjevernom dijelu Hrvatske, Zagreb je bliži a i teško mi je zamisliti da te ne zahvate plavi valovi kad već voliš nogomet. — bluelions
Kaže Zekić na pressici da je u Koprivnici podjela nas i hajdukovaca pola-pola. — Captain America
Otud vam dijelom današnji navijači Hajduka u Slavoniji npr — BBB Sibenik
Inače na snetu sam čitao da je u Varaždinu bilo "dosta" navijača iz Međimurja koji su došli radi Hajduka. Jel to ekipa radi Jarnija koji je iz Čakovca zavolila ili koji je razlog...Vidio sam pred 10-ak dana u vašim međimurskim novinama kako je osnovano u Prelogu društvo prijatelja Hajduka. — Fanboy
Jedino, smiješno mi je da su Zagreb u dva navrata stavili da je 55-45% u korist Dinama...OK, ima u ZG-u dosta ljudi iz Dalmacije, na kraju i iz Hercegovine. — Fanboy
Što je najbolje, taj članak objavljuju svakih par godina i postotak navijača u Zagrebu je uvijek 55-45 u korist Dinama. — Fanboy
Stari moj, kad gledas usporedivanja brojnosti navijaca hajduka i dinama nemoj uzimati gol.hr ko relavantini izvor :lol: — bbb medimurje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.