• NKDZ86
    2.9k
    dobro jutro svima, posebno onima koji su sudjelovali u borbi za povratak imena dinamo.
    25 godina je prošlo, a sjećanja kao da je bilo jučer....
  • Sajla
    7.1k
    Naslovnica SN je već stavljena, evo i članaka iz broja od 15.2.2000.
    ibb pojede kvalitetu fotke, ali nadam se da se ipak može pročitati.

"Past će mnogo velikih riječi u ovom trenutku od drugih ljudi. Nama koji tu radimo sigurno nam je najdraže. Ali, neka se izvade i izjave iz novina iz '93. od svih tih "velikih" dinamovaca koji su još uvijek u klubu. Lako se sada busati o prsa s Dinamom" - Dražen Ladić
    Nevjerojatno je kako se ove riječi i danas mogu primijeniti, samo u jednom drugom kontekstu...

Dinamo-1-15-Feb-2000-1.jpg
    Dinamo-2-15-Feb-2000-1.jpg
    Dinamo-3-14-Feb-2000-1.jpg
    Dinamo-4-15-Feb-2000-1.jpg
  • BluePhone67
    4.7k
    Nema ništa u ovim tekstovima o Mamicu kako je on vratio ime Dinamo ? Baš čudno da najveći lažov u povijesti kluba opet sebi prepisuje tuđe bitke.
  • serbus
    4.6k

Ali ima video di "lijepo" priča zakaj ne d. Lažov kakvog svijet nije vidio.
  • plavi72
    1.2k
    Tradicija bunta !
    Lažov,dezerter...nije vrijedan spomena...
    Vraćeno ime i pripreme za Vukovar,kakva vremena...
    Sedam dugih godina ja bez tvoga imena,sedam dugih godina moja duša ranjena :love:
  • Mali Zeus
    16k
    Nije ni čudo da voli Vučića, isti modus operandi.
  • plavi72
    1.2k
    5.veljače 2000.g.smo igrali u Mostaru Zrinjski-Dinamo ,idućih nekoliko dana smo igrali turnir G.Šuška,pobjedili Široki pa u finalu Osijek,zna li tko je li to zadnja službena prije vraćanja imena,finale je bilo radni dan znam,a ime vraćeno u ponedjeljak,po meni Dinamo-Osijek su igrali to finale 9./10.veljače 2000.g.
    Hvala na odgovoru :love: !
    Negdje mi nešto u sjećanju kao da smo igrali vikend (dan-dva)prije povratka imena neku prijateljsku u Zagrebu ili okolici.
  • plavi72
    1.2k
    Dinamo - Osijek 1-0 (0-0)
    Široki Brijeg, 9.2.2000. Pecara
    1-0 Mihael Mikic 89'
    Dinamo Zagreb :Dražen Ladic, Daniel Šaric, Damir Krznar (31'Goce Sedloski), Igor Biščan,
    Mario Tokic, Mario Cvitanovic, Zoran Pavlovic (68' Nermin Šabic),
    Joško Jeličić (75'Miljenko Mumlek), Tomo Šokota (56' Saša Bjelanovic),
    Renato Pilipović (67'Edin Mujčin), Josip Šimic (65' Mihael Mikic)
    Trener: Marijan Vlak

Pronašao sam sastav ekipe koja je osvojila turnir 5 dana prije Plavog valentinova ,na suprotnoj strani finale je izgubio naš bivši trener N.Bjelica koji je tada nosio dres Osijeka!

20230625-224211.jpg
    Polufinale s domaćinom jedanesterci1-1 Mumlek (9-10) !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.