Dinamo je poveo pogotkom Lamze u 24. minuti. Barcelona izjednačuje preko Evarista, ali Štef Lamza se zainatio i zabija za vodstvo Purgera u ‘47. Konačan rezultat postavlja Zaballa u 69. minuti.
Lamza je za ovu utakmicu rekao:
“Ujutro mi je došao prijatelj u stan, a navečer se igra s Barcelonom. Popili smo litru Bacardija. I on je zbrisao. Našli su ga na Opatovini kako pijan leži u travi. Ja odem na utakmicu i dam Barceloni dva gola.” — superhik
Na današnji dan 2020. godine ostali smo bez Zlatka Mesića, “dobrog duha Dinamove svlačionice.” — superhik
....Uvijek govorim primjer pokojnog Zlatka Mesića. Uvijek sam govorio jednu stvari i Štefu Lamzi i samom sebi: “Mali Mesić je uradio toliko oku nevidvljivih, a dobrih stvari da bi i ja i Lamza igrali bolje”. Meske je bio jedan, da krivo ne shvatite, prosječan igrač. Prosječan u odnosu na nas, ali je mogao čuvati svakog igrača jedan na jedan. I njemu bi se reklo: “Meske, čuvaj ovoga i nemoj misliti o nogometu. On je tvoj i gotovo.” Dok bi se taj igrač kojeg je on čuvao sabrao, nas dva, Lamza i ja, već bi donijeli prevagu....
Neka Pop corn nastavi s pričicama.... — masacusec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.