• Patak
    3.5k
    Novo vrijeme je izgubilo od aktualnog prvaka Europe Palme 2:1 ove godine u ligi prvaka. Ajmo prvo po finale, pa onda sljedeće godine po kantu LP u Areni...
  • seljak86
    2.9k
    Jel realno očekivati parkirno mjesto kod Doma sportova sat vremena prije tekme?
  • deda
    40.6k
    Nećemo ti reći :joke:
  • seljak86
    2.9k
    Pošteno :rofl: :up:
  • Salva
    2.9k
    Teško. Ja se mučim s parkingom kad bude 800 ljudi u dvorani…
  • obelix
    123

Mislim da nije dvije doma pa tri vani...mislim da je prvo dvije domacin bolje plasirani (u odnosu i na square i olmissum smo losiji plasman ostvarili) pa bi onda dvije mi bili domacin i eventualna majstorica smo opet gosti. Ne bi bilo fer da smo prve dvije mi domacini jer je to odredena prednost, a s druge strane, ovo je ipak futsal pa cik cak je zbog putnih troškova nezgodno radit. Dakle, petak i nedjelja prve dvije bi bili gosti, pa petak i nedjelja domacini i treci vikend eventualna petak tekma gosti

Ali pustimo to. NV nije bez razloga 3 puta u zadnjih 5 godina bilo prvak s time da su 2020.izgubili od Omišana na jednu tekmu finale (korona). A prvi naslov su prosli nas u polufinalu u onoj epskoj tekmi kad je Capi zabio 21 sek prije kraja za 2:2 pa smo na penale ispali.

Jaki su, ali mi smo u najboljoj formi po meni otkad postoji klub. Igramo super polusezonu i jedini pravi kiks je ispadanje na penale u cetvrtfinalu kupa od Sibenika...
  • rob ljubavi
    982
    Da, u pravu si krivo sam rekao.. u svakom slučaju majstoricu nemremo igrati doma
  • Tuba1986
    91
    Kupujem ulaznicu..
  • Salva
    2.9k
    Mislim da bi nam danas i Cibona bila premala
  • Ali
    2.7k
    Da li netko zna prenosi li neka tv kuća ovo polufinale? Vidim da maxsport1 prenosi drugi polufinalni par futrola.
  • bluepower86
    1k
    Youtube futsal Dinamo prijenos
  • Ali
    2.7k
    Ok, ali uvijek se pitam čemu im služi maxsport 2, nikad nisam vidio ništa osim loga na tom programu
  • Mrvica
    4.1k
    Sretno dečki!!!!
    GAZI! :strong:
  • Nolifer
    12.5k
    Treba sredit zvuk na prijenosu. Sretno plavi
bold
italic
underline
strike
code