Vraćamo se na tvorničke postavke i na Nenine stopere. Dilaver i Perke lagano u Skopju.
Užas je ovo sve, a samo se nadam da ćemo ući ozbiljno u uzvrat jer će inače doći do problema. — marcio amoroso
Mislim da će Lauritsen igrati, ne Dilaver. A što se uzvrata tiče, rješavamo ih tamo, bez jako puno stresa. Nije ovo jučer bilo toliko pitanje igre, mada je bila vrlo loša, koliko pristupa - jako su ih potcijenili. — Neki tip sa Zapada
4. Za ovo očekujem napad pojedinih forumaša, ali probao bi s Nevistićem na golu bar sad u HNL kad su tekme svakih 7 dana jer moramo imat dva golmana aktivna, a i volio bi vidjet kako je to imat golmana koji će moći dijagonalom pogodit igrača, okrenut stranu i slično.. Ponavljam Livi ostaje prvi izbor, ne govorim da ga se makne, ali u HNL bi mi branio Nevistić — Olmic
4. Za ovo očekujem napad pojedinih forumaša, ali probao bi s Nevistićem na golu bar sad u HNL kad su tekme svakih 7 dana jer moramo imat dva golmana aktivna, a i volio bi vidjet kako je to imat golmana koji će moći dijagonalom pogodit igrača, okrenut stranu i slično.. Ponavljam Livi ostaje prvi izbor, ne govorim da ga se makne, ali u HNL bi mi branio Nevistić — Olmic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.