• Neki tip
    21.3k
    4iu1nfxt532xreot.jpg

Nema puno pozitive danas pa ću ipak stavit ovo, da ne bude sve crno..

Neki mali sa Sjevera.. uoči tekme.
  • Infinity
    16.5k
    Da smo dobili 5-0 ne vidim nacin na koji bi ovi prosli i da izvedemo mamurnu ekipu na teren.
  • Salva
    2.5k
    Ivanušec najbolji, motor ekipe. Baturina mi se svidio.
    Drago mi je zbog Petka, vidjelo se koliko mu gol znaci.

Ostalo, blagi uzas. Cast izuzecima ako sam mozda nekog zaboravio.
  • Stjepan
    479
    A šta sad svi smo iznervirani,ljuti razočarani što u trenera što u igrače idemo dalje i da se nauči nešto iz ovih grešaka.
    SVI U KOPRIVNICU!
  • jaijivic9
    606
    Peternacu vrijeme je :ahora:
  • Infinity
    16.5k
    Losa forma na startu cak i nije nista novo. Uz ovakav pristup dobijemo to sto smo dobili. Vec godinama se trubi da se forma tempira za grupnu fazu i vec godinama imamo uzasna izdanja u pretkolima. I da se tog dobro sjete svi koji ubuduce u prvim pretkolima budu htjeli najjaceg moguceg protivnika 'da vidimo gdje smo'. Evo, Shkupi nam isto moze pokazati gdje smo. U startu, niskom, jos uvijek se nismo pokrenuli.
  • Carrasco
    4.2k
    Previše smo ih podcjenili. Ipak su prvaci svoje lige, a prije par godina su do zadnjih minuta bili u igri protiv Rangersa... imaju par dobrih igrača i boljeg trenera, bit će zajebano u uzvratu.
  • Klenx
    5.8k
    Šutalo 6 tjedana out pišu sportske
  • marcio amoroso
    37.2k

Koja ozljeda je u pitanju?
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Horor, baš sam prazan nakon dolaska sa stadiona...

Obrana katastrofalna, toliko nesigurnosti, krivih dodavanja, nespretnosti kod ničijih lopti...ljudi su uspjeli primiti dva gola od momčadi koja uopće nije pokazala napadačke ambicije. Što reći na to?

Drugi gol sam pogledao 20 puta i nikako mi nije jasno zašto je livaković izlazio s gola? apsolutno neshvatljivo!

Puno toga bih mogao napisati, al samo par natuknica.

- ljubičić nije lijevi bočni, nema ga smisla trošiti na toj poziciji. Ako je bočkaj nekompletan, debeo, nespreman, van forme... daj štefulju 5 utakmica u kontinuitetu, ako ne zadovolji, raskid ugovora i doviđenja.

- Ivanušec nije krilo!

- iako su pripreme nagoviještale drugačije, bojim se da ćemo se svi skupa i ove sezone nagledati prošlosezonskog petka

- josip mišić nije igrač koji konstantno može biti prva opcija na toj poziciji u dinamu. Rotacijski igrač - svakako!
  • Papastrumf
    12.8k

Izgledalo je kao kvadriceps ili loza.
  • Tundra
    694
    Orša ostani :lol:
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Znaci, razumio bih sve da se u ovom forsiranju Drmica i Petkovica rotira s formacijama, igracima da se trazi dobitna kombinacija, ali se konstantno ide s istim sto nikome ne odgovara. Znaci imas opcije 4-3-1-2, 4-3-2-1 itd. I ti uporan ko mazga 4-4-2 s jednim pravim krilom i prcanjem Ivanuseca. Ako si izlapio, pa odjebi blizu ti kuca..

Znaci, krila nemas nisu u formi, pa probaj onda
    Livakovic
    Stefulj - Lauritsen - Peric - Ristovski

Ademi - Ljubicic - Misic
    Ivanusec
    Petkovic - Drmic

Ili

Ivanusec - Baturina iza jednog od dvojca Petkovic/Drmic u bozicnom drvcu
    Ili jednostavno odustani od nebuloza i vrati se na igru s jednim napadacem. SAMO NEMOJ OPET JEBOTE ISTO!
  • Neki tip
    21.3k
    Koja ozljeda je u pitanju?marcio amoroso

Kvadriceps kod Šutala. Ali i KTC ozlijeđen, njemu zadnja loža.

Kako se slaže momčad, eno će Petko na stoperu osvanuti. Da su i on i Drmić u igri, a visok je, snažan, jak i na lopti, tako nekako se to slaže čini mi se.
  • marcio amoroso
    37.2k

Vraćamo se na tvorničke postavke i na Nenine stopere. Dilaver i Perke lagano u Skopju.

Užas je ovo sve, a samo se nadam da ćemo ući ozbiljno u uzvrat jer će inače doći do problema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.