• Bosna86
    11.8k
    Nisam siguran ide li ovaj upis u nepopularna mišljenje ili ovdje, ali Ajde

Već od zime bih gradio momčad na Baturini i Ljubičiću… Ljubičić Nek odradi još dvije utakmice na boku i tjt, on mora ići u sredinu jer moćnijeg od njega nemamo…

Riješio bih se Ivanuseca i Petkovića… Ne mislim da su loši igrači ali došlo je do zasićenja i vrijeme je za promjene…

U ovu kategoriju bi mogli i Oršić i Ademi, ali ipak u nogometu postoji nešto bitnije od plusa i minusa
  • Tundra
    694
    Već od zime bih gradio momčad na Baturini i Ljubičiću… Ljubičić Nek odradi još dvije utakmice na boku i tjt, on mora ići u sredinu jer moćnijeg od njega nemamo…Bosna86

Apsolutno se slažem.

Riješio bih se Ivanuseca i Petkovića… Ne mislim da su loši igrači ali došlo je do zasićenja i vrijeme je za promjene…Bosna86

Možda se najprije riješit Drmića. Doveden je kao top pojačanje, a kisao je apsolutno svaki puta kada je najviše trebalo zabit. Meni je on razočaranje sezone.
  • IstokKa96
    761
    Za Drmica treba slozit igru jer je on klasicni centarfor koji rijetko kada sebi sam slaze sansu.
    Dinamova igra je bazirana na Petkovicu i Orsicu i Drmic se jednostavno u to ne uklapa.
    Smatram da xe on proigrati kad Petkovic ode.
  • Jurki
    12.5k
    Treba se rijesiti Emrelija, Moharamija, Špikica, Menala, Marina.
    Sve su to hnl igraci i to je njihov plafon. Kad se sjetim utakmice protiv Gorice navedena gospoda nisu opucali na gol 90 minuta. Previse je to limitiranih igraca koji sami ne mogu dobit skoro pa nikoga.
    Ivanusec i Petkovic imaju problem zasicenja.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Za Drmica treba slozit igru jer je on klasicni centarfor koji rijetko kada sebi sam slaze sansu.IstokKa96

Složeno je njemu dovoljno šansi i zajebao ih je pošteno
  • IstokKa96
    761
    Mogao bih se sloziti, ali isto tako nije isto igrati u Rijeci gdje je sve bilo podredjeno njemu i u Dinamu gdje je njegov status skoro pa u rangu 'jedan od'...dao je svoj obol protiv Bodo Glimta, moze se reci da je tu dosta isplatio ulaganje u njega, a da je mogao vise, sigurno da je.
    Mozda je ipak prerano pisati mu zahvalu nakon 3 mjeseca.
  • SAS1987
    15k
    Puno se priča o tome što bi Dinamo trebao napraviti u Ligi prvaka i generalno se slažem da je moglo malo bolje a moglo je i lošije. Ja sam zasad zadovoljan sezonom.

Moja očekivanja od Dinama u trenutnim okvirima da u 5 sezona:
    - 4 puta osvoji HNL
    - 2 puta igra Ligu prvaka (svake druge sezone).
    - 2.5 puta igra EL / KL (svakih 10 godina popušiš od nekih Albanaca i ispadneš)

U Ligi prvaka je za mene uspjeh sve iznad 3 boda a u EL je uspjeh proći skupinu. Naravno, uvijek treba pokušati napraviti što bolji rezultat.

U budućnosti Dinamo može i treba na nivo više al za to nije dovoljno tek promijeniti trenera te dva, tri igraća. Treba na jedan nivo više u organizacijskom, infrastrukturnom te financijskom smislu a ja mislim da bi ta nivo više bilo potrebno barem:
    - Novi stadion od 30k (ili kakva kapaciteta je već potrebna) i okruženje u kojem bi bio rasprodan barem 10 puta u sezoni.
    - Novi kamp
    - Sponzori + TV prava: 5 - 10 milje
    - Marketing / zarada od navijača od barem 5 - 10 milje

Drugi je par rukavica koliko je to realno, pogotovo jer sve ovisi od ekonomske situacije okruženja. Ak ekonomija nije jaka onda ne možeš dobiti ozbiljnu lovu od sponzora te ak ljudi imaju problema kako platiti račune onda neće baš trošiti novac na ulaznice te u klupskom shopu.

Možda nije realno al ak klub želi napredovati na nivo više onda treba postaviti još veće standarde pa će vrijeme pokazati što je realno a što ne.
  • Armagedon13
    959
    Drmić je tu tek četiri mjeseca,polako
  • marcio amoroso
    37.5k
    Dinamo otkad ga ja pratim, a to je preko 30 godina igra u nekom sporijem ritmu i to je jednostavno tako. Čak nam i mlade kategorije igraju tako. Presing i agresivnost nam očigledno nisu u našem dna.

Mi u ligi prvaka možemo egzistirati samo ako stojimo kompaktno i ako smo u niskom bloku. Vidjeli smo sinoć kako je to izgledalo kad su se linije razvukle. Slično je izgledalo i protiv Salzburga u drugom na momente, ali Salzburg je ipak malo lošija momčad od Milana pa to nije tako iskoristio.

Dinamo općenito treba svježe krvi i treba nakon 5 godina novu krv. Ja imam osjećaj da se uprava ne smije izvući iz ove komfor zone i ne želi da rasturi okosnicu Livaković- Ademi- Oršić- Petković.
    Ta okosnica je za Dinamo kvalitativno super i garancija je minimalno neke EL razine i nekog prezimljavanja u EL.

Ja mislim da mi sada polako trebamo nove heroje i da momčad polako treba u remont. Imamo jako dobar početak u Livakoviću, B.Šutalu, Mišiću,
    Ljubičiću, Ivanušecu i Baturini i oko njih treba po meni graditi momčad. Naravno da ovi senatori ne trebaju ići svi i ne trebaju posebno ići svi odmah, ali se ključevi momčadi trebaju polako davati nekim drugim dečkima.

Ja bi obavezno pokušao dovesti Jedvaja i Roga jer su Dinamovci i garancija neke kvalitete.

Oko njih dvojice i ove šestorica gore navedenih bi slagao momčad.
  • LovroZG
    1.3k
    Dinamo otkad ga ja pratim, a to je preko 30 godina igra u nekom sporijem ritmu i to je jednostavno tako. Čak nam i mlade kategorije igraju tako. Presing i agresivnost nam očigledno nisu u našem dna.marcio amoroso

Tu ne bi smjeli slijegat ramenima nego radit neki genetski modificiran Dinamo kad nam to već nije DNK. Nogomet se razvija u jednom smjeru i ko to ignorira će stagnirat. U jednu ruku se to već događa HNL-u jer se niti kupuju niti stvaraju takvi igrači pa ne možemo dominirat protiv Kazahstanaca i sličnih.
  • Jurki
    12.5k
    kaj se fizikalija tice i ritma tu je najveci problem nasa "struka". Pratim nogomet 25 godina ali kod nas se vrte jedni te isti treneri. Tak dugo dok ce na prvoligaskim klupama sjediti.. Cacici, Kopici, Zekici i ostala Hnl "trenerska elita" nema napretka nasem nogometu.
  • Jaro
    7.7k
    do genetike nije jer naai igraci kad odu van postanu jaci, izdrzljiviji...
  • Jurki
    12.5k
    di sam ja spominjal genetiku? Problem je "struke" kak sam i napisal
  • Jaro
    7.7k
    nisam ni isao kontra tvog upisa, vec da netko ne povuce one "nabildane i brze crnce"
  • Jurki
    12.5k
    ne treba nama kolonija stranaca. To nikako jer smo se uvjerili da to neide. Nama generalno treba reset trenera a nasi nek se idu ucit u Bosnu. Kad pogledas Hrv trenere u jacim ligama. Ni jedan osim Tudora nije imal angazman u Hr. A i taj Tudor pitanje kolko bu izdrzao u Marseju.
    Nemamo kontinuitet rada ali rada di se sve zna.
    Dovoljno govori cinjenica od kakvih sve liliputanaca nasi klubovi ispadaju. Ni jedna liga nije napredovala tak dugo dok nisu dosli treneri koji znaju kaj je profesionalizam i pristup poslu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.