• Captain America
    20.4k
    Ja ću samo reći da mi imamo popriličan prostor za smanjit budget, a to je rekao i Dario. Vidi se po produženjima ugovora da će za nositelje uvijek bit kao i po igračima s kojima nas se povezuje zadnjih dana. Fun fact, prijateljica je bila dobra s jednim našim tadašnjim juniorom za kojeg nisam siguran da ima ijedan nastup za seniore (nije bio ni blizu najperspektivnijim igračima u svojoj generaciji). Dotični si je kupio stančinu na Šestinama u kešu s 18.

Ako će se na takvim balvanima stezat remen, mislim da to svi možemo blagoslovit.
  • vjeko1701
    18.4k
    Ja samo znam da će iduća sezona biti pakao. Prisitak iz svih oružja s juga, Lukša je ipak obećao naslov i LP. Pritisak od svih na Mamićevoj sisi koji su jako lijepo živjeli na novcima od Dinama. Sumnje, strah i nesigurnost u vlastitim redovima. Možda nas čeka najbitinija sezona u modernoj povijesti kluba.
  • Jurki
    19.4k
    Sitni miševi koji velicaju krimosa svrsavaju na ovakve clanke pa me ni ne cudi produkcija istih.
    Do prije 3 mjeseca smo bili puni ko brod, krenut cemo u gradnju stadiona, a sad vise nemamo za biber.
    Ljudi jako slabo pamte, jos brze zaboravljaju,
  • NORTE
    19.6k
    Ja samo znam da će isuća sezona biti pakao. Prisitak iz svih oružja s juga, Lukša je ipak obećao naslov i LP. Pritisak od svih na Mamićevoj sisi koji su jako lijepo živjeli na novcima od Dinama. Sumnje, strah i nesigurnost u vlastitim redovima. Možda nas čeka najbitinija sezona u modernoj povijesti kluba.vjeko1701
    Ja sam optimist i ponovit ću, pojačanja i samo pojačanja. Riješili smo se velikog tereta zvanog Čačić i mislim da se na tu razinu više ne vraćamo.
  • Klenx
    8.6k
    Smiješno.
    Dinamo uđe u LP jer je nositelj do kraja, ne osvoji ni bod, Gvardiol se proda eto za 60 milja i Dinamo utrpa Šutala za 15 i već je zaradio 50ak milja eura :lol:

A ako ćemo budžet kresat na preplaćenim igračima B ekipe i menadžerskim provizijama, neka!
  • vjeko1701
    18.4k
    Ja nisam pesimist, samo pišem kaj nas nedvojbeno čeka. Smatram da imamo snagu proći to ali isto tako će bit puno manje prostora za greške.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    pa to je poznato odavno, Hajduk je probao parirat i nadmasio i to za Spikica i Prsira pa su ih brze bolje rastjerali :rofl:
    Zato je bitno i tko selektira omladinu, place ce se morat strukturirat.
    Sirina kosta, ali sirina koja je miks iskusnih i potencijala je do sada uvijek bila dobra. Ocekujem da se broj posudbi igraca preko 20 godina smanji, u filijalu ce najprespektivniji, a ostale poklonit uz neke klauzule..
  • Rex Ramae
    3.9k
    Trude se miševi da nas sabotiraju i trudit će se to je sigurno, zato je nikad potrebnija podrška Dariju, Igoru i ekipi a u njihovu sposobnost uopće ne trebamo sumnjati, plakati će miševi još dugo, dugo...
  • Fanboy
    3k
    Jel se što zna o razvojnoj momčadi koja bi mogla biti ? Odnosno jel Šimić dao koju izjavu ili su sve nagađanja novinara?
  • Jurki
    19.4k
    Nekaj me zanima. Ako mi nemamo za biber. Napravili smo jako dobre financijske rezultate u Europi, imamo igrace koje smo prodali a jos cekamo postotke. Svake godine nam je bilanca u plusu.
    Kaj bi nasi "prijatelji" s juga trebali reci? Prodali su par igraca za vrecu krumpira, Europa 0 bodova.
    A fantasticno stoje po njihovim rijecima.
    Koliko je meni poznato euri ne rastu na maslini.
  • Jurki
    19.4k
    vjerojatno se ceka kraj sezone kad se bu znalo u kojoj ligi ce igrati Sesvete kao glavni favorit.
    Nema mi smisla da se sad nekaj zavrsava po tom pitanju i da na kraju ispadne da cemo slati igrace u 3. rang natjecanja di se igra na oranicama
  • K3p
    321

Ovo je iznimno loše da netko iz kluba plasira takve informacije. I trebao bi dobiti nogu u guzicu samo zbog toga. Nemam cijeli članak pa neznam da li izvučeno iz konteksta, ali ovo ja kao priprema navijača za srozavanje kluba i njegovih rezultata ili nedostatak ambicije. Kako god nije dobro.
  • vjeko1701
    18.4k
    Ili jednostavno Mamićeva struja koja želi strašenjem time pokušati vratiti kontrolu. Nije im prošlo "završit ćemo ko Hajduk" pa sad idu na "Zvezda će nas prestići"
  • Ludovic IX
    9.7k
    "Eto, kazat ću vam kakva je bila priprema utakmice za Lokomotivu. Dobili smo ogroman broj informacija o protivniku, analiza je bila fenomenalna. "

- menalo o biscanovoj pripremi za lokose. Cacic vjerojatno osim nekog zajedničkog gledanja tekme protivnika, drugu analizu nije i radio i podijelio sa igračima.
  • Ludovic IX
    9.7k
    mamiceva struja a glavni barisicev suradnik u borbi protiv mamica..

Mamic je doveo tu lana grupu u klub pa si mozda i u pravu ali meni sw više čini da je on razočaran što nije uspio kupiti dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet