• Mali Zeus
    19.3k
    Realno nije da Bjelica promovira neki veličanstveni nogomet, dapače.
  • NB86
    17.1k
    Po meni biscan bolje dugorocno rjesenje, bjelica bolje kratkorocno, zadovoljan sa oboje ali mislim da bi bjelko odradio sad galvanizaciju i osvojili bi titulu s +15 do kraja
  • Jaro
    10.7k
    daj ti nama nogomet u kojem ne strahujes zadnjih pol sata protiv Gorice, Sibenika, Istre pa sad za dojam lako cemo - ionako je to subjektivno - Serie A je bila na vrhuncu popularnosti i snage kad se igrao "najneatraktivniji" nogomet u povijesti...
  • Rex Ramae
    3.9k
    Igor Bišćan - veliko DA !

Među 5 najdražih bivših igrača i dinamovaca
  • Mali Zeus
    19.3k
    Srce kaže Bišćan, razum kaže Bjelica.

Iako nije da bi Bišćan bio nerazumna opcija. Za tak mladog trenera već sad ima .ebenu karijeru. A igrači bi ga, kao igračku legendu, odmah prihvatili brijem. Da ne govorim kakvo bi to osvježenje bilo nakon starog prdonje.
  • Keyser Soze
    16k
    Kaže osvrtnik da gasi profil ak Bjelica dođe :sweat:
  • San Lorenzo
    21.6k

Kad čujem 'Bišćan trener' prvo mi na pamet padne ona utakmica s Norveškom čini mi se, kad je uveo četvrtog stopera za nadoknadu kod 1-0 za nas, da bi u toj nadoknadi dobili 2 gola i prepustili prvo mjesto njima, a mi otišli u dodatne kvalifikacije...a i same kvalifikacije su bile bizarne u najmanju ruku.

Mislim da je riskantno dovoditi ga, Bjelica je sigurno bolje kratkoročno rješenje jer pozna svlačionicu, a ima i povjerenje iste...Bišćana smatram solidnim trenerom koji je nešto uspio napraviti gdje god da je došao, (na stranu moje neslaganje sa stilom igre) ali ovo sad je turbo delikatna situacija i bojim se da ga ne potrošimo bezveze.
  • jp23
    3.3k
    gdje treba potpisati za ovo
  • NitkoBitan
    31.4k
    Nije Biscan ni toliko star. S obzirom na deficit u kadru mogao bi se registrirat kao trener-igrac i ubacit sebe u igru zadnjih 15ak minuta. :lol:
  • xavier
    12.1k

Svaki trener ima situacija i trenutaka gdje nije izgledao dobro, ali generalno gledano, Bišćan je gdje god je bio posložio momčad i imao rezultate.
  • Papastrumf
    19.1k
    Sve je dobro ako je dvojba Bjelica/Bišćan.
  • vjeko1701
    18.5k
    Bjelica sad, Bišćan priprema terena da ga naslijedi kad za to dođe vrijeme.
  • xavier
    12.1k
    Sve je dobro ako je dvojba Bjelica/Bišćan.Papastrumf

Upravo to :up:
  • Mali Zeus
    19.3k
    Jučer navečer smo mislili da će Roy je.eni Ferenčina biti trener.

Ako je dvojba Bjelica ili Bišćan onda je to fakat dobra dvojba, slatke brige rekao bih.
  • Olmic
    5.2k
    u vezi novog trenera nista, ponekad imam info za odredene stvari
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention