• plavi72
    1.7k
    Maksimir !
    Ime sponzora ako mora zbog novca ,a zašto ne...ako nemaš izbor ionako ćemo ga uvijek zvati Maksimir.
    A da moram,baš moram izabrati nekog igrača,trenera uvijek bih moj izbor bio...
    rdni5uujwpsbr4b5.jpg
    Dati ime po treneru ,koji je bio i trener tvog najvećeg suparnika,koji tri rečenice bez psovke ne može izgovoriti,ne bih volio,a njemu hvala na svemu i prvenstvu i svemu, svemu,svi su oni bili iznimno dobro plaćeni za sve to od našeg Dinama,nitko nije volontirao osim običnih navijača koji su zadnji novac znali dati za putovanje ili ulaznicu.
  • Ali
    2.7k
    Ja sam za Stadion Maksimir, osim ak sponzor iskrca cca 20% vrijednosti investicije pa nek uzme na 10g ime.
    A oko imena, nista lakse, bez obzira na Maksimir/sponzor, po uzoru na engleze:

Sjever : Josip Kuze stand
    Jug : Miroslav Ciro Blazevic stand
    Zapad : Zlatko Cico Krajncar stand
    Istok : Slaven Zambata stand

Naravno moze change zapad/istok prema volji vecine.
  • NB86
    17.1k
    Meni je to s imenima stadiona i tribina bezveze, napravit obavezno klupski muzej u kojem ce sve te osobe bit zastupljene. Stadion je maksimir i eventualno se proda sponzoru ime
  • Dammir10
    266
    Igrat ćemo na ovom i ovakvom Maksimiru još barem 10 godina. Dobra je vijest da imamo cijelo desetljeće da se dogovorimo oko imena fantomskog stadiona.
  • Oluja
    5.6k
    Koji novi stadion?
  • Mali dioničar
    17.9k
    Zapad : Zlatko Cico Krajncar standAli

Cijenim da si Cicino prezime napisao ispravno.
  • plavi67
    924
    budući da mi je sve ovo smiješno s imenima, ja predlažem da se zapad dolje zove: Mumija stand, zapad gore: Brko stand, jug: čuvajte kosti stand, sjever: hated and proud stand.

a za ozbiljno samo Maksimir, nema prodaje imena! po toj logici prodamo ime ,a mi ga zovemo maksimir, tako mozemo i ime kluba prodat npr. a1 grupa, a mi cemo ga zvat dinamo
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Stadion se mora zvati Maksimir, ali ne vidim problem da se da ime tribinama ali samo osobama kao Cico ili Kuže, osobe koje nisu kontroverzne po navijačima
  • Infinity
    19.4k
    Sta cemo ako stadion ne bude na Maksimiru? Opet ce se zvati Maksimir?
  • Dino
    4.3k

Ko mali sam mislio da je svaki stadion “maksimir” pa smatram da moze ostati Maksimir gdje god bio. :rofl:

Iako ionak stadion nece bit nigdje drugdje osim na Maksimiru.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

To nije opcija :cool:
  • Ali
    2.7k

:up:
    Kad su ga kod rodjenja upisali krivo da mu isprave na nekoj vrsti epitafa
  • Taćini Serhio
    300
    Tko je ovaj frajer na pressu pred Hajduk pored Čačketa, to je neki novi PR?
  • Dammir10
    266

Navodno je naša draga Iva na bolovanju. Ako netko ima točniju informaciju neka objavi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet