• Jaro
    10.7k
    mumija je jedini iz mracnog doba juge ovdje. Ima on iakuatva i protiv jacih od Rozica i slicnih... al da ga lajkam, ne bih bas rekao...
  • Patak
    3.5k
    U zagrebačkoj ekspozituri Genexa, koji je muzao hrvatske izvoznike se sigurno nije mogao zaposliti bilo tko.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ima netko premium da posalje cijeli clanak?
  • Captain America
    20.4k
    Očito će i s crnim vragom trebat sklopit pakt za konačno uklonit zločudni tumor iz kluba. Lakše ga je bilo maknuti iz države nego iz Dinama.
  • SAS1987
    18.6k
    Očito će i s crnim vragom trebat sklopit pakt za konačno uklonit zločudni tumor iz klubaCaptain America
    .

Ne treba. Antolić je puno bolji ili barem manje loš izbor od Mamića. Naravno, to ne znači da treba raditi s njim ikakav pakt. Naprotiv, nikakvi pakt.

Machiavelli je pisao o puno različitih vladavina a Mamić je najbliže tipu vladara koji potkupi svu aristokrate (IO, skupštinari, političari) i zna da obični narod (navijači) nije dovoljno jak / organiziran da ga makne. Takvu vladavinu je najlakše zadržati, samo se pridržavaš pravila Machiavellija da "nikome ne uzmi žene i novac". Al eto, godinama je radio baš to na način da je previše krao, svađao se sa svima, vrijeđao te bio najeksponiraniji čovjek u regiji :lol:

Takve vladare eventualno ruši vladar koji je još brutalniji. no, mi imamo sreće pa ga je maknula sudska presuda a ne neki još brutalniji vladar. Barem prema javnim informacijama. Ima nade.
  • Captain America
    20.4k
    Nikako ne smatram Antolića i Barišića crnim vragom, al da me zabrinjava da Antolić i Barišić neće bit dovoljno jakim za maknut ovoga, zabrinjava.
  • vjeko1701
    18.4k
    Antoliću je jedina prednost ovdje njegove veze u policiji zbog kojih ga je Mamić i doveo u klub.

Dal je vrag, nije...dal je radio svašta ljudima po vragovom nalogu, je.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Skupština je ključ. Koliko se sjećam Skupština može maknuti izvršni odbor. Izvršni odbor može predložiti nove članove skupštine, ali ih stari saziv mora odobriti. Kružni tok.
    Razmišljao sam o nekom čudu i raspisivanju slobodnih izbora, ali ako ne griješim ni to nije moguće bez suglasnosti skupštine.
    A kako se čini, oni su uz Mamića ako se nešto ne promijeni.
  • NB86
    17.1k
    Samo nek se kompromitiraju, moze i antola prijavit sta je sve mamic radio i njegovi koji su u klubu jos uvijek
  • Logistika
    1.5k
    ovo ce sve skupa biti bas "veselo"
  • maddaddam
    2.9k
    Danas imam sastanak s predsjednikom Barišićem i upravom Dinama jer se direktno želim informirati o događanjima koja su burna, a pratili ste i sjednice skupštine i izvršnog odbora i o tome je već dosta pisano. Mislim da su razgovori sa svim dionicima išli u dobrom smjeru i očekujem da se to nastavi. Inzistirat ćemo i dalje na tome da sve bude zakonito i transparentno budući da je riječ o zemljištu vrijednom pola milijarde kuna - zaključuje Tomašević.
  • Ali
    2.7k
    Mislim da je ovo i bio mamicev cilj. Skupstina predlozila smjenu u upravi a IO odbio primjeniti odluku i sada je vjerovatno slijedeci korak promjena kompletnog IO, tj. otpast ce ovih 7 a instalirat ce se novi (poslusniji) . Cak bih rekao da ce uhljebit nekoga i iz struje Mozemo.
  • Nolifer
    12.5k
    Ako je tocno ovo za mozemase onda sve gore i gore...
  • Mali dioničar
    18k
    promjena kompletnog IO, tj. otpast ce ovih 7 a instalirat ce se novi (poslusniji) . Cak bih rekao da ce uhljebit nekoga i iz struje Mozemo.Ali

Ako je tocno ovo za mozemase onda sve gore i gore...xFire

Nadam se da ste vas dvojica u biti jedna osoba sa dva nicka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet