• Neki tip
    21.3k
    A kak je bilo prije ovih 30 godina kaj se gamad počela kotiti?
  • Jurki
    19.4k
    ista stvar je bila. Samo kaj se za to onda nije znalo i nije se smjelo znati. A sad kak je bilo tocno nekad ne znam jer ipak nisam tolko star. Ovi kaj su danas na vlasti su potomci onih prije.
    Bumo prevec otisli u politicke teme a tekma bu pocela.. hehe
  • Fanboy
    3k
    Jel to i Loksa posuđuje kao mi Duvnjaka sa pravom prvokupa ovog Karla Špeljaka pošto je dečko imao potpisan ugovor do 2024 ili su ga se stvarno riješili, a nedavno najavljivali da je novi Kačavenda..
    Malo nerealan potez sa njihove strane...
  • deda
    40.5k
    Ni meni to ne ide pod kapu
  • LovroZG
    1.3k
    Igrači vjerojatno idu po minutažu. Vidlo se zadnjih par sezona da se može lijepo napredovati i u donjem domu HNL-a. A Šibenik i Istra sad mogu i ponudit ok plaću.
  • deda
    40.5k
    Rijeka - Radnički Kragujevac 1:0 Vukčić
  • Stjepan
    479
    4a7r8vh48g1x92ap.jpg
    Pretpostavke?
  • NB86
    17.1k

Ante coric, bio je na posudbi sad potpisuje za zurich
  • NB86
    17.1k
    Ipak santini

• maddaddam
    2.9k
    Dok se mi zabavljamo cijenama ulaznica, ovi dole nekakve ratove spominju :roll:

Na pitanje hoće li nova pojačanja stići u Hajduk, sportski direktor odgovara:

"Moje mišljenje je da imamo jako dobru kralježnicu i jako dobru atmosferu u klubu. Najveća pobjeda bit će ako uspijemo ostati na okupu. S ovom momčadi zaista možemo ići u rat", rekao je Nikoličius pa dodao: "Naša pojačanja ovisit će o europskim kvalifikacijama, koliko ćemo daleko ići i hoćemo li se kvalificirati u natjecanje po skupinama".

Pili naopako, ili je prazna kasa, pa najavljuje pojacanja tek ako se plasiraju u KL.
  • reziser
    7.7k
    Kako neslužbeno doznaju 24sata, gotovo svi postojeći komentatori HNTV-a dogovorili su komentiranje utakmica i na novom kanalu. To su Saša Marić, Anđelko Kecman, Ivan Ljubić, Mateo Pukšar, ali i iskusni Ivan Blažičko

hvala Bogu nema više onog tovara Živkovića ili kak se već zvao...
  • Papastrumf
    19k
    Kamo sreće da nema niti prasička.
  • Infinity
    19.4k
    Ne zna se jos tko ce dobiti prava za BiH? Volio bih SK, al ne bi bilo lose ni da AS ostane.
  • Frodo
    65
    Ak misliš na Tonija Živkovića on je na Areni. I nije tovar, a nije ni naš nego je samo loš komentator. Inače navija za Šibenik.
  • NB86
    17.1k
    Sta nije krme reklo da ide u penziju, treba zasut taj max tv program porukama da ne zelimo blazicka inace bojkot.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet