• Keyser Soze
    17.3k
    Ivušić dogovorio transfer u Pafos, dobro kaj je s tim Osijekom? Mađari zatvorili pipu?
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Nije Bjelica slucajno pozvjerio i posvado se sa svim zivim. Znao je on kakva je situacija i koliko love i ambicije tamo zapravo ima. Niti jedan klub u vlasnistvu Madara nije pri vrhu s proracunom, jedino se u Dunajsku osjetnije ulaze jer su tamo u Slovackoj u tom dijelu vecina. Doduse, navijace uvoze autobusima svaku utakmicu..
  • marcio amoroso
    47.5k
    A dobro, uložili su, pokušali i vidjeli da do naslova prvaka ne mogu i sada režu troškove jer im je i ovaj kadar dovoljan da izbore Europu. Sasvim normalno razmišljanje ako si u tom biznisu.
  • Keyser Soze
    17.3k
    TSC iz Bačke Topole je solidan u Srbiji, sagradili su i stadion, ali više od 3. mjesta i pretkola za Europu ne mogu.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Malenica- Gržan, Žaper, Barišić, Cheberko- Jugović, Nejašmić- Fiolić, Caktaš, Lovrić- Mierez

I dalje odlična momčad za HNL i još su u rezervi Škorić, Lončar, Jurčević, Leovac, Brlek, Špoljarić i klinci kojih imaju dosta.
  • Eduardo
    27.6k
    Nije Bjelica slucajno pozvjerio i posvado se sa svim zivim. Znao je on kakva je situacija i koliko love i ambicije tamo zapravo ima.Efes Pilsen

Meni se čini da je upravo Bjelica jedan od okidača za ovakvo stanje. On je 'ubio' te ambicije ispadanjem od Kizilžara ili kako već, a ni svojim kasnijim postupcima nije pomogao. Od tad krivulja ide prema dolje. Bjelica je trebao donijeti nešto veliko, a donio je jedno veliko ništa.

Očito su ambicije splasnule i shvatili su kako je borba za naslov u sferi nemogućeg, a s ovim kadrom i ulaganjima i kup. Njihov realan domet je borbu za Europu. Sigurno i izgradnja stadiona ima prioritet ispred igračkih investicija.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    pa u srbiji po proracunu niko nije ni blizu beogradskom dvojcu. Kadar su vecinom domaci igraci bez vecih ulaganja, novi stadion, solidan i stabilan proracun. To je sve, puno ili malo na svakom nek sam procijeni.
    U Osijeku su izletili iz sprance, Neno ih sarmirao, nije islo i sad se vraca u te neke gabarite.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    osim sto su ostvarili najbolji plasman u povijesti. Kizliar je bio debakl, neupitni, ali ako ti ulaganja i buducnost ovise o jednoj utakmici i jednoj sezoni onda to bas i nije neka velika, dugorocna prica..
  • Infinity
    20.6k
    Osijek i dalje ima dobru ekipu, ali i prije rasprodaje su imali problema. Poms ih je dignuo i trebali bi zavrsiti medju cetiri. Belupo im je za vratom i da Rijeka ne zaostaje ovoliko rekao bih da ce biti mrtva trka. Ovako ce izboriti Europu u kojoj ce vjerojatno dozivjeti veci blam nego proslo ljeto.

Mene od svega toga vise muci to sto Ivusic ode u je*eni Pafos? Koji Pafos? Hrvatski reprezentativac, golman kojeg bi sutra potpisao da Livakovic ode. I ode u Pafos.

Umjesto da najbolji igraci s Cipra idu u HNL, dogadja se obratno. Ovo je sramota za cijelu ligu.
  • deda
    42.1k
    Očigledno da griješite svi vi koji bi potpisali Ivušića nakon Livija :blush:
  • ZGBhoy
    1.8k
    kojeg bi sutra potpisao da LivakovicInfinity

Imamo Nevistica, koji strpljivo ceka svojih 5 Minuta i koji ce bit dobra zamjena za Livakovica,
    Medutim mi se cini da Livi ostaje najmanje do ljeta
  • Eduardo
    27.6k
    osim sto su ostvarili najbolji plasman u povijesti. Kizliar je bio debakl, neupitni, ali ako ti ulaganja i buducnost ovise o jednoj utakmici i jednoj sezoni onda to bas i nije neka velika, dugorocna prica..Efes Pilsen

Od tog plasmana nisu dobili ništa. Šta ti vrijedi drugo mjesto?

Ulaganja su dolaskom Bjelice trebala zaokružiti priču i staviti šlag na tortu rasta kluba prethodnih godina. Međutim, dogodio se debakl i stvari su se okrenile u suprotnom smjeru. Pipa za igračke investicije i neki novi pokušaj s novim zvučnim trenerskim imenom je očito zatvorena do daljnjeg.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Tom dečku se ne zuri nigdi, valjda bi osta do kraja karijere on tu uživa status.Takve igrače jedino mi se čini može potirat losa atmosfera u klubu sa ovim majmunima. Na livija mislim..
  • Captain America
    20.4k
    Medutim mi se cini da Livi ostaje najmanje do ljetaZGBhoy

S obzirom da ovo govorimo već četvrtu godinu, čini mi se da Livi ostaje do kraja :blush:
  • BBBaranja
    4.4k
    NK Osijek outlet..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.