• NORTE
    21.5k
    Oni su u igri samo zato sto smo im mi to omogucili.Efes Pilsen
    Suci. To vidi i zna cijela Hrvatska. Čak su i mnogi mediji imali članke o tome, iako većinom drže njihovu stranu.

Oni su u igri samo zato što su im suci to omogućili.
  • blackbully
    4.6k
    Bartolec otišao u Puškaš Akademiju. U Osijeku pravi kolodvor...

f7pncjjrnav54bac.jpg
  • NORTE
    21.5k
    Bartolec otišao u Puškaš Akademiju. U Osijeku pravi kolodvor...blackbully
    Hrvati u Mađarsku, Mađar u Grčku, najbolji igrač u Bundesligu.
    Mađari rasprodaju sve iako znaju da nikog ne smiju dovesti.
    Bit će još prodaje vjerojatno.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Realno, njima i je bila guzva s igracima podjednake kvalitete. Klub nivoa Osijeka si ne moze tako sto priustit, posebno jer nisu jeftini, a ne donose kvalitetu vise. Prvotimac plus perspektiva je recept za sve nase klubove osim Dinama koji je poduplan + perspektiva. Pokusali su, ulozili su s provjerenim imenom, ali su se zajebali sto su mu dali i mjesto sportskog. Sam Bjelica je rekao da on nije doveo kljucne igrace Dinama i ja otpocetka avanture u Osijeku tvrdim da on nije pola sportskog kakav je trener.
    Nece se tamo dogodit nista spektakularno, ekipa ce se vratit u gabarite HNLa, bit ce malo vise mladih igraca i to je to.
  • blackbully
    4.6k
    Andy Bara gost.
  • blackbully
    4.6k
    Amer Hiroš na posudbi u Šibeniku. Također na posudbu dolazi Nikola Ðorić iz Austrije Klagenfurt i Dario Čanađija koji je bez kluba.
  • flexXy
    3.1k
    Fino, jos im fali desni bek i jedno pojacanje na krilnoj poziciji da se potuku sa Goricom do zadnjeg kola. I dolazak novog trenera sto je takoder pitanje vremena samo.
  • Infinity
    20.6k
    Nikad mi nece biti jasno zasto se na stadionima s jednom tribinom semafori nalaze iza gola, a ne suprotno od postojece tribine.
  • Ali
    2.7k

Domci uvijek biraju tu stranu prvo poluvrijeme, da protivnicki golman ne idi koliko jos do kraja

Slazem se, a mozda citaju pa premjeste do izgradnje tribine sad kad ga obnavljaju
  • blackbully
    4.6k
    Krenule su nevolje u raju. Kao što sam i pretpostavljao, potez da jedino članovi smiju kupovati ulaznice im je teški autogol. Koliko sam upratio barem 90% članova je protiv te odluke.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/dvojica-torcidasa-iza-resetaka-prijetili-smrcu-navijacima-bijesnima-sto-nisu-mogli-kupiti-ulaznice-kruzi-i-video-1259159
  • Eduardo
    27.5k
    Moram pohvaliti navijače Osijeka koji su izdali prvo izdanje vlastite Bijelo-plave revije. Radi se o samostalnom projektu Kluba navijača Bijelo-plavih (ujedno i forumaša njihovog navijačkog foruma) koji je osnovan prije nešto više od godinu.

Revija ima 52 stranice, košta 5€ i izlazit će 4 puta godišnje. :clap:

brvcefwnl1vgl3um.jpg
  • GZomanid
    752
    Budi nostalgiju ali te revije pripadaju nekim prošlim vremenima. Danas se informacije dobivaju u RT, a ne 4x godišnje..
  • Eduardo
    27.5k
    Yassine Benrahou, 24-godišnji Marokanac iz Nimesa navodno ide u Hajduk. Ofenzivni veznjak, ljevak. 2,2M€ procjena na TM-u. Ove sezone propustio je dosta tekmi zbog ozljede.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.