• ElDorado
    8.8k
    a na kog drugog bi mislio.
    Sori al ne kuzim vase kriterije. Po cemu se ta dva lika razlikuju? Fingirali ko neke sukobe a cijelo vrijeme bili u žestokom talu. Al ok bolje da ne idemo u to.
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    klub koji uzima wannabe Mamica za trenera?ElDorado

Ja samo želim reci da mi je glupo otpisivati suradnju sa Zrinjskim na temelju argumenta da im je Štimac sada trener… a ovo je doslovno tvoj citat

Da si napisao ne želim suradnju dok je Štimac tamo, razumio bi argument, ali si napisao da ne želiš s klubom koji uzima wanna be Mamica za trenera, sto znaci da imaš problem s klubom….
  • CastAway1986
    4.8k
    ja koliko znam Boban i Stimac su vec razgovarali o Topicu pocetkom sezone !!
  • Zambatine škude
    4k
    Nemoj srati po Zrinjskom….vlatkomarkovic

Tu priču slobodno vrti na Zona Zrinjski. Klub koji drži četnika Štimca za trenera, koji godinama surađuje s obje Glave i ugošćuje ih na tribinama, koji se saginje tamošnjem HDZ-u nije nikakav partnerski klub niti bi trebao biti jer ćeš ga ti emocionalno uvjetovati s Kplus domoljubljem.

Ako se desi prilika da se tu i tamo neki igrač razvije, kao i s nekom Goricom ili Osijekom, okej. Nikakav feeder klub.

Štimac je institucija kakvi sve likovi postoje u našem nogometu,Tvrdica McTvrdi

Ti si dečko, nema više sumnje, rubno retardiran.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    pa i da sere po Zrinjskom, šta onda? Je li ovo Zona Zrinjski?
  • ElDorado
    8.8k
    Zrinjski pratim rubno, ali od kad je Štico tamo ne. Za mene su Štico i Mamić isti likovi i vodim se osobnim načelima da s krimosima posla ne treba imati. Zgražamo se nad Svetinom a ne smeta nas Štico i njegove veze s Mamićem?! Neam pojma tko vodi Zrinjski ali ako posudjujes igraca u konacnici imas posla s trenerom.
  • LA BOMBA
    717
    Ne znam zašto bi mi trebao smetati Štimac. Priča samo dobre stvari o Dinamu, razotkrio je koja prevera je Naš Hajduk i redovito ih ismijava u medijima, katolik i domoljub koji je više puta javno pričao protiv woke ideologije, ima iste stavove kao ja, odlično radi u Zrinjskom, jednom klubu kojeg simpatiziram, i prije svega veliki gospodin.

To što je on radio u Hajduku prije 20 godina mi je totalno nebitno, to je bilo već jako davno. O njegovom odnosu sa Mamićem sve je objasnio u mnogim intervjujima.

Slušao sam podcast u kojem je bio prije nekoliko dana i sve što je rekao o hrvatskom nogometu stoji 100%. Previše stranaca, ne razvijaju se domaći talenti, strani treneri koji su prevare.

Neka mi sad netko objasni šta tačno što on priča u tom podcasu nije istina? Oko Hajduka, reprezentacije, Mamića...
  • Crusades
    20.8k
    Nije bitno što priča, bitno je tko priča. Tovarska verzija Mamića.
  • The Undertaker
    9.5k
    Neke je dobro prebacilo, postajemo novi pravednici nad pravednicima. Čovjek bi pomislio da u Dinamu rade i za njega navijaju ministranti.
    Dinamo se prema svim hrvatskim klubovima, a pogotovo prema Zrinjskom, treba odnositi sa poštovanjem, kao veliki brat, i surađivati i pomagati koliko može i koliko ima obostranog interesa. Pogotovo što stalno ističmo taj hrvatski identitet. Nije na nama da određujemo Zrinjskom koga će staviti za trenera, PU i koga će zvati u ložu, kao što ne želimo da to nama određuje nitko osim nas samih. Dozvolimo njima da sami određuju svoj put, poslovnu i sportsku politiku kao što to pravo uzimamo sebi.
    Da se mene pita, Dinamo bi imao obvezu svaki par godina ići na pripreme i odigravati u BiH prijateljske utakmice sa hrvatskim klubovima (ne nužno samo sa njima) te ih podržavati i potpomagati (igrački, stručno, materijalno) koliko može.
  • db-izbjeglica
    19.6k
    dinamo ne treba suradnja sa nikakvim klubom, dinamu treba dinamo B u drugoj hrvatskoj ligi i to je to.
    dokazano korisno, dokazano svrsishodno!

situacija u kojoj klub ima svoje mlade igrače na oku, situacija gdje klub odlučuje o svemu, a natjecateljska razina druge hrvatske lige je sasvim dovoljna da se mladi igrač afirmira i navikne na seniorski nogomet.

kad smo već na ovoj temi, ja bi recimo htio da se klub makne od kladionica, ne samo sa dresa, već i sa stadiona. lova koja se dobije za to nije vrijedna promicanja tih navika.
  • deda
    42.6k
    Ljudi mi Zrinjskom već godinama posuđujemo igrače dakle suradnja postoji. Postojat će i u budućnosti. Trener je danas ovaj, sutra onaj, to sigurno ne smije biti brana suradnji.
  • Noel
    17.9k
    Iznjet ću jedno nepopularno mišljenje. Kritika prema Dionu Dreni Belji i njegovim igrama su apsolutno neutemeljene. Kao kritika na kolektivnu igru momčadi je na mjestu, ali kritika na njega osobno je ne utemeljena.

Bruno Petković je u svojoj prvoj sezoni u Dinamu imao 12 golova u svim natjecanjima. 12 golova u CIJELOJ sezoni. Beljo ima u 11 golova na POLOVICI sezone u svim natjecanjima. Obojica su dijelili svoju minutažu, Bruno tad sa Gavranovićem, Beljo danas sa Kulenovićem i Bakrarom.

Poanta nije izjednačavat njih dvojicu, različiti su tipovi napadača i igrača, no mene užasno smeta kritika prema Belji. Čovjek ima 11 golova u svim natjecanjima u prvom dijelu sezone na ne baš bajnoj minutaži.

Druga stvar, Michael Šego ima 10 golova u svim natjecanjima za Hajduk (10 u prvenstvu, 0 kup).

Beljo ima 11 golova u svim natjecanjima (8 prvenstvo, 1 kup, 2 EUROPA LIGA.

Ovoj gornjeg mediji nazivaju senzacijom, ubitačnim napadačem i guraju ga već polako u reprezentaciju.

Ovog potonjeg koji recimo ruši Fenerbache u Europi i Rijeku na Rujevici pljuje dobar dio navijača, mediji potpiru, i proglašen je ne baš sjajnim pojačanjem od kojeg se očekuje više.

Za kraj bi završio, Beljo je vrlo dobar napadač, koji bi imao još bolju statistiku i golove da je imao veće povjerenje trenera, bolju kolektivnu igru ekipe. Za mene je Beljo (zasad) opravdao očekivanja i nadam se još 11 golova u drugom dijelu sezone.
  • db-izbjeglica
    19.6k
    mislim da se općenito nema što pretjerano zamjeriti napadačkom tercetu, općenito napadačkom segmentu igre. naravno da prostora za napredak ima.
    beljo, kulenović i bakrar su zabili 22 gola u prvenstvu i europi, u jednoj polusezoni.
    mislim da je to sasvim korektan učinak.

na kraju krajeva, uzmite najbolju HNL sezonu dinama ikad, 2018/19, dinamo je u 36 utakmica zabio 74 pogotka, odnosno 2,06 po utakmici. u tekućoj sezoni dinamo je na 38 pogotka u 18 utakmica, što daje 2,11 po utakmici. rekordna sezona što se tiče golova je 85 u 36 utakmica, što je prosjek od 2,36 po utakmici.

međutim, u toj rekordnoj sezoni dinamo je primio svega 20 golova u cijeloj HNL sezoni, odnosno 0,55 po utakmici. u tekućoj sezoni dinamo je na 16 primljenih pogodaka u 18 utakmica, što daje 0,88 po utakmici.

matematika je vrlo jasna.... puno više zamjerki trebamo imati na defanzivu momčadi koja je jednostavno primila previše golova i tu ima najviše mjesta za napredak, počevši od pozicije vratara, bočnih pozicija, stopera, ali i defanzivne igre ostatka momčadi, pogotovo vezne linije.
  • ElDorado
    8.8k
    ja mu zamjeram samo malo više borbenosti i koncentracije. Npr ostajsnje u ofsajdu kad osvojis drugu loptu. I treba igrati 90 min u kontinuitetu pa ga odmarati a ne ovo debilno 60/30 min
  • Mali dioničar
    19.2k
    počevši od pozicije vratara, bočnih pozicija, stopera, ali i defanzivne igre ostatka momčadi, pogotovo vezne linije.db-izbjeglica

A tu su ti i golovi koje si si sam zabio - penal protiv Lokomotive, Lisica asist za Lawala ovako na prvu.

Recimo ta dva gola nemaju veze s time kako momčad stoji u defanzivi nego su konkretne pogreške pojedinca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet