• Mali dioničar
    20.5k
    Igrao se nogomet i prije 91
    Od kad se zovemo dinamo do raspada juge tovari imaju 16 trofeja mi 11 a rijeka 2.
    Droljo

Apsolutno se slažem da je podcjenjivanje Hajduka kao institucije nogometni kulturocid koji graniči sa zdravim razumom. Na kraju krajeva uzeli su Kup usred Beograda nakon masakra u Borovu Selu, respekt za to.

Na ovu tvoju kalkulaciju dodao bih da Dinamo u tom periodu ima dodatni 12. trofej - KVSG i njegov ponder je značajan. Dakle Dinamo ima 12 trofeja.

Uz poznatu kontroverzu oko 1979. ispada da bi moglo biti i 15-13 u trofejima u periodu 1945-1991 s time da Dinamo ima europski trofej koji mora imati viši značaj nego jugoslavenski trofeji.
  • Droljo
    31.9k

Šta si sada dokazao tom matematikom?
    Ne kužim... Ja sam samo kopirao odgovor ai-a na broj trofeja u jugoligi kako sam i napisao...
    Isto tako nam Osijek nije rival i ono jučer nije bio derbi.
  • Mali dioničar
    20.5k
    Šta si sada dokazao tom matematikom?Droljo

Pitaj AI.
  • Jos-Optimus
    13.4k
    ili si trol ili nesto zbog cega cu dobiti ban ako kazem
  • Milki1
    67
    nisam trol. Jbg moje misljnje je takvo.
  • pjetlić
    504
    A jebi ga, nekad seremo iz nemoci da nesto promijenimo. Sta da radimo?
    Gledamo, vidimo da nije dobro, znamo da moze bolje, a ne mozemo nis napravit oko toga.
    Ne treba to odma oznacavat ko negativno. Kaj, kad doma klinci il zena il mi zabrazdimo, kazemo si da nekaj ne valja, ne znaci da su namjere lose nego da u zadanim mogucnostima zelimo bolje.
    Tak je i ovo, jebi ga, hocemo bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.