• marcio amoroso
    37.2k
    Prijatelj od prijatelja traži prijevoz za Sevillu. Ako netko zna nekoga tko ima jedno mjesto u kombiju nek mi se molim vas javi u inbox za kontakt.
  • Krizy
    45.9k
    Zbog ozljeda već neko vrijeme ne igraju Suso, Lamela i Montiel a Rakitić, Martial i Corona imaju zdravstvenih problema.
    Navas i Ocampos su se tek vratili nakon ozljeda
  • Stjepan
    479
    Kod Seville zbog kartona neće igrati veznjak Joan Jordan a kod Dinama zbog kartona neće biti Josipa Mišića.
  • NitkoBitan
    18.6k
    kod Dinama zbog kartona neće biti Josipa MišićaStjepan

Odlično
  • Stjepan
    479
    Zanimljivo je da je Sevilla u zadnjih 5 utakmica promijenila 4 golmana u prvih 11.Pastor,Bono,Diaz,Dimitrović.
  • Krizy
    45.9k
    Livaković - Theophile, Šutalo, Franjić - Ristovski, Ademi, Gojak, Bočkaj - Ivanušec - Oršić, Petković

Ako Perić bude spreman onda možda Franjić umjesto Gojaka u veznom redu. Ne znam za Petkovića jel spreman, možda Andrić.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Navikli smo se već na ovakve utakmice i to nam je pod normalno tak da mislim da ni igrači nisu nervozni. Kad su ti tekme protiv Citya, Tottenhama, Villareala, Benfice i Seville normala onda znaš da si velik, idemo po pobjedu.
  • Nino Bule
    14k
    Po ovom forumu koji je majki zaljepio vidim dosta podcjenjivanja, nismo u bog zna kakvoj formi ali ako navijaci ocekuju laganih 4 0 mogla bi se nervoza uvuc kod spanjolaca ako izdrzimo s nulom do poluvremena, a onda sta bog da i sreca junacka
  • Nousername
    703
    Najlaksa tekma sezone.Rekao bi da smo u win-win situaciji.Pobjedimo lik dobijamo dobre pare i samopouzdanje, a gubitkom se nece nista promjeniti osmim da cemo se kreniti potpuno koncentrirati na HNL
  • mniokl
    283
    Gledao sam ih puno ove sezone i ako mi budemo na svom vrhuncu moglo bi biti jako zanimljivo,rade jaki presing po izgubljenoj lopti i tu je kljuc kako odgovorimo na to.Ne smijemo gubiti lopte u opasnim zonama.Svakako je na njima veci pritisak i to treba probati iskoristiti.Ajmo plavi lavovi!!!
  • Majki2111
    3.3k

Pola sata Tribine (detaljne analize Goričinog analitičara) o našoj tekmi. Bojim se ne igranja Mišića, previše bitan igrač za nas... :worry:

Možda i Bulat od prve??? Ne znam.... :worry:
  • jp23
    2.7k
    Kod nas nema baš sposobnih koji rade na društvenim mrežama jelda? Bože dragi... (ovo nam je inače naslovna na Facebook stranici od Dinama)

PsOe4bD.png
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ispada simpaticno, kao da nas boli k za tu tekmu pa ih podcjenjujemo na svim razinama :smile:
  • Infinity
    16.5k
    Promijenili su, mada mislim da nisu trebali. Tko ih je*e, ionako ce nas docekati s petokrakom.
  • jp23
    2.7k
    Eo sad su promjenili na ispravnu, al taj post na FBu i dalje nije obrisan :lol:

Meni je prva asocijacija bila neprofesionalno, al pesimist sam po prirodi pa ono :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.